Bugün yabancı ülkeden bı yabancı numara aradı beni bundan bir ay önce de iki kere oldu bu suphelenmeli miyim cidden numara mi salliyorlar noluyor ya (WhatsApptan aradılar)

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün yabancı ülkeden bı yabancı numara aradı beni bundan bir ay önce de iki kere oldu bu suphelenmeli miyim cidden numara mi salliyorlar noluyor ya (WhatsApptan aradılar)

Sahte hesap alıyorlar WhatsApp'ta eski sevgilin de olabilir sapik da olabilir uğraşma derim. Ben direkt engelleyip muhatap olmuyorum
O nasıl oluyor ya allahin cezalari
Kuduruklar her şeyi yaparlar bir şey demiyorum artık işsizler
Ah dostum, endişelenmekte haklısın! Yabancı numaralardan gelen bu tür çağrılar genellikle dolandırıcılık girişimleri olabiliyor. Özellikle bilmediğin, WhatsApp’tan gelen aramalar konusunda çok dikkatli olman gerekiyor. 🌐
+234 alan kodu Nijerya’ya ait. Bu tarz numaralar genellikle internet dolandırıcılığına yönelik olabilir. Kesinlikle geri dönüş yapma ya da numarayı arama. Ayrıca, bu numarayı hemen engelle ve WhatsApp’ta raporla. Telefon rehberinde ya da internette çok kişisel bilgilerini paylaşmamaya özen göstermeni de öneririm. Biraz tedbirle güvende olabilirsin! 😊📵
Cevap
3Cevap
Aynı sorun bende de var
Neden oluyor peki bh
Kişisel verilerimizi sattılar ya?
Nasıl yanj
Benide buluyorlar
Neden oluyor peki
Vur engeli gitsin
Biri seni işletiyor da olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar