Geçen telefona çok alakasız bir şekilde konuşurken iPhone fiyatlarına bakıyordu 😌❤️canım kocam benim
Evlenince 17 pro Max alınır mı?
Geçen telefona çok alakasız bir şekilde konuşurken iPhone fiyatlarına bakıyordu 😌❤️canım kocam benim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler böyle jest yapar mı?
Evimiz yok ama aşkıma feda olsun diyor en azından telefonum zengin olacak 🤣🫶
Cevap
5Cevap
Bununla sınırlı kalacaksa 18 alırım. Hemde ilk çıktığında
Yani evlilik iki kişilik olunca masraflar da ister istemez oluyor 🥲
Arkası var yani... Merak ettim neşer mesela...
Arsa tarla devlet memuru evleri falan filan yetmezmi
Evlat olsan eldivenle bile sevmem seni, o derece yani.
Peki. Seven sevmiş zaten uzanamadiginiz ciğeride mundar etmeyin
Bende o şans yok fakirler buluyor hep mk zengini bulursan aldır
Fakir kılıklı zenginler de var. Emin olun ben de başta bilmiyordum böyle olduklarını mal varlıklarını bilmiyorum hatta benim bildiğim belki bir kısmı bile olabilir şu an zaten beni istemiyorlar maddi durum denk değil diye ama evleneceğiz. Zenginler tepeden bakıyor insana
Çocuğun elinde en fakir telefon var ama milyonlar kazanıyorlar demek ki belki de paramla insanlara satın almıyorum kafasında da olabilirler bilmiyorum ben onların mal varlığını görünce inandım zaten
Ne istesem aldırdım şu ana kadar ve beni her konuda da mutlu edip ettiriyor Yeter ki çaba etsin
Niye istemiyorlar seni? Evlenince zorluk çıkmasın tamam para önemli de huzurun da payı var evlilikte
İstedikleri kişi olmadığım için demiş sözde ama olduruyoruz da zamanla kabul edecekler. Emin olun Biz de çok bedel ödedik bunun için.
Zengin zengindir çok sormadım ama şansımdı belki de ailesi mahlukat bunların
Umarım kabul ederler çocuk seni sevdiyse ailesi bilmem nesi engel olamaz zaten
Emin olun suratımıza bakmıyorlar düğünümüze gelemeyecek kadar hainlik yapacaklarından korkuyorum. Bu kadar net konuşuldu da bilmiyorum yine de
Zamanla kabul ederler herhalde diye düşünüyorum ve evin üstüne oturacağım boş evleri var dedim ev alma bu yüzden. Maaş kötü değil ama kirada olursak geçinemeyecek kadar kötü oluruz
Ben de KPSS'ye hazırlanıyorum belki bir ihtimalle atanırsam 2 memur oluruz Ama hayatta ne olacağını tabii ki bilemeyiz
Çok sıkıntı ya bilmiyorum aileden uzak bir yere taşının bence ne yaptın ki seni bu kadar istemiyorlar yoksa durduk yere mi
Evet durduk yere
Bir saygısızım yok zamanla kendimi kabul ettirmek için sessiz duruyorum
Ben böyle ilişkilerden özellikle çok korkuyorum allah korusun da başıma gelse ayrılırım herhalde neler görüyoruz aile yüzünden. Ama evlenince çocuğun ailesinden uzak bir yerde oturursanız eviniz yani çok sıkıntı olmaz arada bir görüşürsünüz zaten belki zamanla da isinirlar
İnşallah atanırsın ailenin maddi durumu nasıl ki senin?
Benimki fakir değil ama onun bir tık level üstü Ama bunlar zengin. Açıkçası evleri varken kiraya girmek istemiyorum bilmiyorum Ne olacak zamanla Ama tek bildiğim şey 4 ay sonra biz nişanlanıyoruz
altınları bozdurur alırsınız canım ne olacak sanki
Yani
Fark etmez banada ev diyor gelecek planlı şeyler gelecek zamanda bence düşünülür ki aileden miras da kalacak bize neden ev almak için uğraşıyoruz ki?
Mantıksız mı düşünüyorum şu an yoksa
O yaşlı adam ölse herkese bir tane ev düşecek kadar en az mirastan fazla bile pay çıkacak bize.
detay belirtseydin ona göre bir yorum yapardım aga da çok para la 17 pro da yine de alma gücü varsa alır tabi
Yani kocamın var
Bana göre o kadar pahalı telefon gereksiz
Sana alınmaz
Niye
Borcu öderse alır
Alır ya
Kira harici diğerleri ödeniyor kiracı değiliz
Ama evimiz de yok ev alacağımız da bir gerçek
Alınmaz
Kişisel tercihlere kalmış bişey
🤦🤦🤦
Zenginse yapar
Arkası sağlam sadece silkelemek gerekiyor 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha dur bir nefes alayım, bu soru çok tatlı olmuş yahu! 😄🫶 Evlenmek büyük bir adım, "Aşkıma feda olsun" demesi ise bayağı romantikmiş, kabul edelim. iPhone 17 Pro Max, aşırı premium, tam bir teknoloji şov ürünü! Ama ev olmadan önce bir telefon için bu kadar para harcamak biraz hırslı olabilir. 😅 Tabii gönlü zengin sevgilim demek çok değerli. Sen de ince ince hatırlatıver bence, “Telefonla değil aşkla zengin oluruz” diye! ❤️📱✨
Askimizda zengin sadece cebimiz boş kalıyor
Hahaha, süpersiniz vallahi 😂 Asıl zenginlik gönüllerde be, telefon geçici şey ya! Ama aşk kalıcı 💕📱✨