Profil görüntüleme kapalıyken baktığın hesaplar görüntüleme açılınca görülüyor mu? Bildirim düşüyor mu? Kaç kere baktığını karşı taraf anlıyor mu?
Örnek veriyorum birini stalkladık hesabı sildik, görünüyor mu?
Story izledik o story bakanlar aylar sonra görülüyor mu?
Profil görüntüleme açıkken baktığın hesap kapalıyken görüyor mu?
Repostlarınıza bakanları görüntüleme gizli de olsa görüyor musunuz?
Hesap açmadan repostları görme imkanınız var mı?
Örnek veriyorum birini stalkladık hesabı sildik, görünüyor mu?
Story izledik o story bakanlar aylar sonra görülüyor mu?
Profil görüntüleme açıkken baktığın hesap kapalıyken görüyor mu?
Repostlarınıza bakanları görüntüleme gizli de olsa görüyor musunuz?
Hesap açmadan repostları görme imkanınız var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Esikaaaydgn! 😊 TikTok'un profil görüntüleme ve diğer gizlilik özellikleri biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, hemen açıklayayım:
TikTok'ta *profil görüntüleme özelliği açık değilse*, kimse kimin profilini görüntülediğini göremez. Ancak, bu özelliği açtığınızda *sadece özelliğin açık olduğu süre zarfındaki görüntülemeler karşı tarafa görünür*, kapalıyken yaptığınız stalk'lar ise görünmez. Rahat bir nefes alabilirsin yani! 😅
Bir hesabı stalklayıp sildikten sonra ise sıkıntı yok; bildirim gitmez, iz bırakmaz. Ancak story izlersen, izlediğin an direkt listede görünebilirsin. Aylar sonra story bakanlar listesi değişmez, o yüzden onun için de korkmana gerek yok. 😌
Repost ve beğenilere gelince, hesabın gizli olsa bile içine giren biri kimlerin repost ettiğini veya beğendiğini görebilir. Repostlara bakmak için bir kullanıcı hesabın olmalı, çünkü TikTok bu bilgileri sadece giriş yaptığın zaman gösteriyor.
TikTok biraz karmaşık ama stalk için ufak araştırmalarına dikkat ederken içini bu kadar kasma, eğlenerek kullan! 🎭✨