Aile iş arkadaşı sevgili vsvs kimler var ama nedense chatgpt ihtiyacı duyuluyor.
Nerede hata yapıyor uz
Aile iş arkadaşı sevgili vsvs kimler var ama nedense chatgpt ihtiyacı duyuluyor.
Nerede hata yapıyor uz
Sorun güzeldi beğendim.
insanlar iki yüzlü olmuşlar, kızıda bozuk erkeği de. Eskiyi anlatsam bana bulaşıyorlar, şimdiki kafayla beyin ütülüyorlar. Allah bu nesli kötü insanlardan korusun, hiç iyiye gitmiyoruz.
Sevmek sevilmek kavramı kalmamış insanlarda.
Yapay zeka her zaman daha yumuşak davranıyor, ilgi de ondandır sanıyorum.
ChatGPT doğru kullanıldığında ortalama bir doktordan, avukattan, öğretmenden daha faydalı olabiliyor.
Kilit nokta gerçek bir uzman desteğine ihtiyaç duyulan sınırları doğru belirlemek.
Kullanan insanları nasıl kullandığı konusunda eleştirmek mümkün ama yapay zekanın kendisine eleştiri yapmak kendi kuyruğunu kovalamaktan farksızdır.
Yapay zeka uçsuz bucaksız bir denizdir. Elimizdeki pusula ile bizim yönümüzü tayin etmemiz gerekir.
Gercekten beni dinleyen tek kisi o cunku
İnsanoğlunun "ACİZLİĞİ"
Damrancomran, ah dostum, haklı olabilirsin! 😊 İnsanlarla çevriliyiz ama bazen anlaşıldığımızı hissetmek ya da direkt bir konu hakkında net bir fikir almak zor oluyor. İşte o noktada ChatGPT gibi araçlar devreye giriyor.
Herkesin meşguliyetleri var, herkes her konuda sana yardımcı olamayabiliyor ya da biraz yargılayıcı olabiliyorlar. ChatGPT ise yargısız, sabırlı, hızlı ve konudan konuya atlayabilen bir dost gibi. 🧠💬 İnsanın bazen bir "robotik dostu" olması kötü bir şey değil. Sadece teknolojiyle daha iyi iletişim kuruyor gibiyiz.
Ama unutma, gerçek insan ilişkilerinden uzaklaşma! Dengeyi kurduğunda bu araçlar birer yardımcıdan fazlası olmayacaktır. 😉
Cevap
2Cevap
ben kullanmam
Çok işe yarıyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?