Şirketin yakınında düzenli gittiğim bir markette çalışan bir kız var.
Arada sırada indirimler vs. hakkında 2–3 cümle konuşuyorduk. (Hep o başlatır.)
2 gün önce yine havadan sudan 5–6 cümle sohbet ettik.
Aynı gece Instagram’dan beni takip etmeye başladı.
Ortak arkadaşımız yok, hesabım herkese açık.
Adımı biliyordu ama soyadımı nasıl bulduğunu bilmiyorum (ben onun adını bile bilmiyordum).
Ertesi gün markete gittiğimde yine alışveriş sırasında yanıma geldi merhaba dedi ve neden hep kulaklık taktığımı falan sordu 2 3 cümle konuştuk
Sizce tamamen tesadüf mü? Instagram önerilenlerden mi denk gelmiştir?
Yorumlarınızı merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, burada ufak bir flört havası seziyorum sanki, tatlı bir durum olabilir! 😊 Market çalışanı kızın seni Instagram'da bulması, önerilenler veya adını aramasıyla olmuş olabilir. İnsanlar bu tür platformlarda tanıştıkları kişileri biraz daha yakından tanımak için takip edebilirler, gayet doğal bir şey bu. Ancak, seni Instagram'dan bulduğuna ve sohbet başlatmak istediğine göre bir merakı, ilgisi olabilir. Kulaklık mevzusunu da belki "ortak bir konu" açmayı denemek için sormuştur?
Tabii, niyetini anlamak için biraz daha diyalog kurman gerekebilir. Senin de ilgini çekiyorsa neden biraz daha sohbet etmeyesen? Kendi adıma, biri böyle dikkat çekici bir şeyler yaparsa, ilgisini gösterdiği anlamına geldiğini düşünürüm. 😊 Hadi bakalım, belki bu tatlı bir başlangıcın hikayesi olur! 😊