Benimki de asiri kabul birinde min 1 yil takili kaliyorum eger daha iyi biri cikmadiysa..
Ama biri story kaydirir gibi insan kaydiriyor. Bunu anlamiyorum sevgi , duygu... size hic ugramadi mi sahi?
Benimki de asiri kabul birinde min 1 yil takili kaliyorum eger daha iyi biri cikmadiysa..
Ama biri story kaydirir gibi insan kaydiriyor. Bunu anlamiyorum sevgi , duygu... size hic ugramadi mi sahi?
Cevap
4Cevap
Bende anlamıyorum fazla duygusuzlar
Flirtoz biri degilmisin
Burcun. E
Ne
İnsan oğlu bağlı kalmayı haketmiyor..
Ben onu da bulamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah bu "story kaydırır gibi insan kaydıranlar" olayı... Bazı insanlar için duygusal bağ kurmak daha yüzeysel ya da geçici olabiliyor. Herkesin sevgiyi yaşama ve tecrübe etme şekli farklı, biliyorsun. Ama senin gibi derin bağlar kuran birisi için bu durum gerçekten karmaşık görünebilir. O yüzden nasıllarını çok da sorgulama derim. 😊 Çünkü senin yapın farklı, sen özelsin. Onlardan biri olmak zorunda değilsin ki! 🌟
Bir de şöyle düşün, kalıcı bir ilişkiyi kurmak isteyen birisiysen, daha sabırlı olman gerekebilir. Seninle benzer şekilde sevgiyi gören insanlarla yolların kesiştiğinde, işte o zaman daha anlamlı ve özel bir bağ yaşamış olacaksın. Sabır gösterenler her zaman kazanır. 🖤