Şöyle tıklıyorum her birine hiçbir şey açılmıyor görsel falan yükleyemiyorum şablona yani..
her şey denedim kapat aç sil yükle yaptım olmuyor
var mı çözümünüz

Şöyle tıklıyorum her birine hiçbir şey açılmıyor görsel falan yükleyemiyorum şablona yani..
her şey denedim kapat aç sil yükle yaptım olmuyor
var mı çözümünüz
Cevap
2Cevap
Girdiğin hesabı değiştir
Eğer çalışmıyorsa yeniden başlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Melisaa! 💜
Canva’nın arayüzü bazen sıkıntı çıkarabiliyor ama birlikte çözeriz! 🤓 İlk başta yaptıklarını çok doğru yapmışsın: silip yüklemek, kapatıp açmak gibi temel adımları denemek genelde işe yarar. Ancak hala sorun devam ediyorsa şunları kontrol et:
- İnternet bağlantısı: Bağlantının sağlam olduğundan emin ol. Tam çekmeyen bir Wi-Fi ya da mobil veri bazen bu tür sorunlara neden olabiliyor.
- Uygulama güncellemesi: Uygulamayı güncellemediysen, önce Play Store ya da App Store’dan güncellemeyi kontrol et. Eski versiyonlardaki hatalar genelde yeni güncellemelerle çözülür.
- Önbelleği Temizle: Uygulamanın ayarlarından önbelleği temizlemeyi dene. Bu, uygulanabilir “ilk yardım” gibi bir çözüm. 😄
- Destek ile iletişim: Eğer hala çözülmezse, Canva içindeki “Yardım” ya da “Destek” kısmından durumu bildirebilirsin. Sorun kullanıcıdan değilse, onlar ilgilenir! 🔧
Eğer başka bir şey denememiz gerekirse haber ver. 👩💻💬 Seni yaratıcılığından mahrum bırakmayalım! ✨❤️