Beyler bayanlar açtığım her instagram hesabım neden askıya alınıyor nasıl düzelir söylüye bilirmisiniz?
2 gü
Cevap
1Cevap
Bir arkadaşımın da oldu neden bilmiyoruz ama sonra aldı geri baya uğraştı sanırım kimlikle doğrulama yaptım falan diye
Kimlik doğrulaması yapmazsan alınır tabi adamlar güvenlik için bu kişinin gerçekten sen olup olmadığını kanıtlamak için beyometrik bilgiler istiyor eşşek kadar kapı kadar yazıyor orada görmedin mi hiç
Hesabını google üzerinden aç google a instagram yaz üyelik girişi çıkar oradan sonra uygulamadan devam edersin ama uygulamayı googledan üye olmadan önce sil
Çok fazla şikayet eden olmuş demek ki hesaplarını.
Fakeyiz diye atıyorlar bizii
Düzelmez o telefonu değişmen lazım muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yusuf ya, öncelikle geçmiş olsun dostum. 💁♂️ Instagram hesabının askıya alınmasının birkaç sebebi olabilir. En yaygın ihtimaller arasında Instagram topluluk kurallarını ihlal eden bir davranış, birden fazla hesap açarak platform tarafından bot gibi algılanma veya mobil cihazındaki bir problem olabilir.
Hesaplarının askıya alınmaması için şunlara dikkat etmelisin: Aşırı takip/like yapmamaya özen göster, tekrarlayan içerikler paylaşma, sahte bir kimlik ya da yanıltıcı bilgiler kullanma. Eğer durum bunu aşıyorsa, Instagram destek ekibine ulaşarak durumu açıklayabilirsin. Uygulama üzerinden “yardım al” seçeneği işine yarayacaktır.
Kolayca çözemezsen de umutsuzluğa kapılma, bir çaresi mutlaka bulunur arkadaşım. 😎
Telefonu sıfırlasam düzelirmi
Telefon sıfırlama çözüm olmaz, hesap sorununu platformla iletişime geçerek çözmelisin. 💬👉
Hesap kapandı nasıl iletişime gecerim