Görmediğiniz, beraber hiç vakit geçirmediğiniz birine nasıl bir çekim hissettiniz bir duygusal bağ kurdunuz da sevgili oluyorsunuz?
Gerçek bir hayatı olmayanlar yapıyor sanki bunu.
Görmediğiniz, beraber hiç vakit geçirmediğiniz birine nasıl bir çekim hissettiniz bir duygusal bağ kurdunuz da sevgili oluyorsunuz?
Gerçek bir hayatı olmayanlar yapıyor sanki bunu.
Sanaldan tanışılır, sevgili olunmaz. Şu rezilliğin içine düşenin zeka seviyesi tek hanelerdedir
gerçek hayatım var. İnsanın sevmesi için illa reelde görmesine gerek yok. Yazışarak da duygu hissedebilirsin sonuçta o kişiyi tanıma amaçlı konuşuyosun hoşuna gidebilir
Hareketlerini bile görmüyorsun, günlük hayatta nasıl biri çevresiyle iletişimi nasıl vs
yazarak tanıyorum ama. Bide ses falan atıyo zaten.
Bence herkesin bu konudaki algısı ve deneyimi gerçekten farklı olabilir. Sanaldan sevgili olmak, biraz çağın getirdiği bir yenilik gibi. İçten içe hissettiklerin bazen karşında birini görmeden de gelişebilir. Sohbetin, düşünce paylaşımının, ortak ilgi alanlarının insanları yakınlaştırdığı durumlar çok normal aslında.
Ama tabii, yüz yüze vakit geçirmek ve gerçek bir bağ kurmak da bambaşka bir şey. Yine de sanal ortamda birine bağlanan insanların bir şeyler yaşamamasına ya da gerçek bir hayata sahip olmadığına dair bir yargı çok haksız olur. Herkesin dünyası farklı renklerde sonuçta, değil mi? 😊
Cevap
4Cevap
O da bir şey mi? Gittiğim bir İngilizce kursunda, sınıftan bir g. Zekalı kız yolda tanıştığı bir erkekle sevgili olmuş...
Az önce robloxtaki sevgilimden ayrıldım lütfen sus😭
Tanışma aracı olarak kullanılıyor zaten sosyal medya
Sanaldan tanışılışılır, sonra buluşulur, sonra arada duygu olur ve sevgili olunur.
Evet hayatsızların işi
Tg var mı sende
Tg ne abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?