Kızların erkeklere hesap kitlemesi ile ilgili güncel bir olay?

Kız sevgilime yazıyor. Proje ödevi yapılacak. Ne profil fotoğrafı var ne ismi yazıyor ne de sevgilime özelden yazarken kendini tanıtıyor. 25 yaşına girecek bi insandan beklemediğim bi saygısızlıktı. Sadece bir numara görüyoruz ve ödev için açılmış whatsapp grubu yerine özelden yazıyor. Kız mı erkek mi benim çocuk buluşana dek öğrenemedik. Neyse buluştular ne olduğunu gördük. Röportaj için soru hazırlamak adına kafeye geçmeyi teklif etmiş kız. Soruyu ansızın röportajdan 15 dk önce birlikte hazırlamayı uygun görmüş onun görevi bu olmasına rağmen. Sen soru hazırlama ayağına yiyip iç hesap ödeneceği zaman yerinden kalkma asla. Terbiyesizliğin daniskası. Biz de kahvaltıya aynı mekana gittik kız arkadaşımla, ben kızı kesiyorum manita hesabı ödeyeceği zaman, tık yok. Benimki kasaya gitmek için kalktı bizim yanımızda bekliyor kız gelsin de hesabı bölüşelim diye, kız cep aynasından kendini kesiyor başka bi hareketlenme yok. Milletin manitasına da kitlemeyin kanka sen demişsin kafeye oturalım diye. Öküzlüğe gel sanki randevuya çıkartılmış

Kızların erkeklere hesap kitlemesi ile ilgili güncel bir olay?