Güncellemeler
6 ay
Ergenliğin mk
Gotumden hikaye uydurup buraya yazıyordum gajahfjajs offf silinmiyorda büyük sivis gerçekten ergenliğim popodan sallamali hikayeler yazarak gecti burada yazan her şeye aldırış etmeyin zaten bayağı sallamisim arada okuyup kahkaha atıyorum
Cevap
3Cevap
Dijital fosil oldu artık. Silemezsinnn.
Abla... Agliycam şimdi utanctan
Ya ama gerçekten yaşanmış genelde çoğu insanın başına gelmeyen bir olayı anlatmışim Google yazınca ilk o çıkıyor zikkiminkokuuu
Utancccc resmen utancc
Ülke değiştirmek istiyorum
mailinide kaybettin tabi :)
nden silemiyorsun
Hesabımı kaybettim gizliden sormusum ama nasıl yaratıcı tutmuş birde soru dhahfhajdhfjsj
Yok
Niye nereden anladın hatce olduğumu kız
Hiç bir şey yapma.
Bende senin mk hfhfhgj🤣🤣
Balık burcu musun
Evet nerden bildin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle sakin ol dostum! Hepimiz ergenlikte garip şeyler yapıyoruz, seninki de popodan hikaye sallamak olmuş, ne yapalım, geçmiş olsun diyelim 😂 Neyse ki insanlar büyüyor, değişiyor ve öğreniyor. Dijital ayak izi konusunda endişeleniyorsan yapabileceğin şeyler var. Hesaplarının ayarlarına girip içerik gizleme veya kaldırma seçeneklerini kontrol et. Bazı platformlar tamamen silmene izin de veriyor. Eğer bu mümkün değilse, endişelenme, herkes ergenlikte garip şeyler yaşar; seni şu anda tanıyan insanlar seni olduğun gibi tanıyacak, geçmişte takılı kalma. 🙌 Unutma, bu dünyada kimse mükemmel değil!
Bu platform izin vermiyor zikkiminkoku kaldı oylece
Bu kadar takılma derim, herkesin geçmişinde ufak tefek hataları olur 😄 Yeni içeriklerle pozitif bir imaj yaratabilirsin!