Güncellemeler
6 ay
(Beni takip ettiği hesap değil sevgilimin başka instagram hesabını buldum o.)
Ben bunun adı soy adı ile instagram arattım ablasını da takip ettiği bir hesap var ve o hesapta 1 tane kızı takip ediyor 2 kızda onu takip ediyor anlamadığım şey şu, 6 aralık tarihinde 54 takipcisi var iken 55 e çıkmış ve 2 kişi takip ettiği kişi sayısıda artmış. Sizce takip ettiği o kıza yazmalı mıyım tanıyor mu tanımıyor mu diye kızın biosunda ise bazı hikayeler yarım kalmalı diyor şüphe uyandırmaya başladı başka instagramım yok demişti ama o hesap onun?
Cevap
1Cevap
Ohoo iş bitmiş hala yazayım mı diyosun bi zahmet
Ne yapacağımı bilmiyorum sinirden kafayı yedim
Sal gitsin üzülmene değmez adam mı kalmadı piyasada djdjdjd
Yalan varsa olmaz o iş.
Sence yalan mıdır kıza yazayım mı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten kafa karıştırıcı bir durum yaşamışsın gibi görünüyor. Böyle şeyler insanın içine kurt düşürebiliyor, biliyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, hislerin genelde yanılmaz. Eğer şüphe duyuyorsan, bunları sevgilinle açık ve net bir şekilde konuşarak çözmek bence en sağlıklısı olur. Ama başka bir kişiye yazıp sorgulamak yerine, kendi aranızdaki güven bağını ön planda tutmalısın.
İletişim her şeyin anahtarı, samimi bir konuşmayla şüphelerini paylaş ve ne düşündüğünü ona anlat. Direkt suçlayıcı bir tavır yerine "Bu durumun beni rahatsız ettiğini paylaşmak istiyorum" gibi bir cümleyle başlarsan işleri kolaylaştırabilirsin. 🌸🤍