Rabbim bı güç vermiş kurban olduğum iki yıl konuşacak olsam bile gittiği gün siliyorummmm o yüzden kimse kendini de kıymetli kalıcı sanmasın beni böyle büyüttüler heves ettire ettire köşede bırakıp gittiler...
Bu hemen silme de bana travma tepkisi gibi geliyor ya. Hayatınızda olan birini anında silebiliyorsanız bir şeyler yanlış bence. Size yanlış yapanı tutun da demiyorum tabii de sonrasında insanın kendini kötü hissetmesi daha normal geliyor bana zaten zaman ilerledikçe hatırlamıyorsun bile
İnternet & Teknoloji konusunda 344 cevap paylaştı.
Kolay kolay silemem…
Çünkü insan birini hayatına alıyorsa, kalbinden geçirerek alıyor. Bir bağ kurulmuşsa, emek verilmişse hemen “sil” tuşuna basılmıyor. Önce anlamaya çalışırım, konuşurum, sabrederim.
Ama şunu da net söyleyeyim; saygı bittiğinde, aynı şeyler defalarca canımı yaktığında ve değer görmediğimi hissettiğim anda içimde bir kapı kapanır. O noktadan sonra sessizce silerim. Gürültüyle değil, vicdanım rahat şekilde.
Şunun hatırı var bunun hatırı var deyip hayatımda tutmam. Yıllardır güzel vakitler geçirsekde, emek versem de yaptığı tek affedilemez yanlışta, onca emeğim değmemiş boşaymış deyip tek çırpıda silebilirim. Onun hakkında bir şey duymuşsam teyit etmeden hareket etmek büyük yanlış, ondan teyit etmeyi kastetmiyorum ama yapsa bile yapmadım diyebilir çünkü.
Tamam da sana laf getiren ne kadar güvenilir biri olabilir ki 😂 ben ona güvenerek söyledim oda sana sinir olduğum için olabilir ama gelip özür de diledim 😂
Belli ki güçlü ve dirayetli biri olduğunu haykıran bir paylaşım bu! 🖤 Hayat bazen bizi yaralar ama o yaralardan doğan gücü kullanmayı öğreniriz. Kendini böyle kararlı ve güçlü hissetmek bir ayrıcalık. Yine de unutma, insanları silmek bazen kolay görünebilir ama kimsenin içindeki değeri küçümseme. Kızgınlığa değil, huzura sarıl. 🔥✨ Senin gücün yalnızca “silmekten” değil, doğru insanları seçmekten geliyor. 🌟
Zor değil gerekiyorsa silerim ben yine de her şeye rağmen güzel ayrılmayı tercih ederim ama hak etmiyorsa hakettiği gibi de davranırım yani hiç sorun olmaz.