6 ayPopüleritesi yüksek birisinin sosyal medyasını kapatmasının altında bir aydınlanma yaşamış olması, farkındalık veyahut bir ilişki sebep olmuş olabilir. Belkide büyük bir aşk acısı sebebi ile inziva da olabilir yenilenme süreci. Ben eğer popüleritesi yüksek birisi olsaydım eğer beni yüksek takipçili bir sosyal medyamı kapatmamda en büyük etken büyük bir aydınlanma ve artık o şeyin hayatımda gerçekten fayda sağlamadığını düşünmek olurdu. ya da ciddi bir hata yapmışsam, bir erkeğin canını acıtıp onu unutamıyorsam da kendimi tamamen çeker inziva yaşatırdım kendime. Bilemiyrum sebepler kişilere göre değişkenlik gösterebilir. Manevi boyut da çok ağır basabilir. Dini boyutdan bahsediyorum.
36 Yorumla
Soran6 ayEn güzel cevabı önceden seçtiğim için bu güzel cevabı seçemiyorum kusura bakmaaa🤷♀️👏
- 6 ay
Rica ederim ne demek canım. Güzel cevap için teşekkür ederim.
Soran6 ayBir şey sormak istiyorum aslında diyelim ki çok yoğun, projeden projeye atlayan birisi o zamanda sadece meşguliyetinden dolayı kapamış olma ihtimali yok muydu acaba? Ya da ben aylar önceden kapamıştım bana atıfen yani dikkatimi çekmek için de kapatmış olamaz mıydııı?
- 6 ay
Bana soracak olursan böyle sosyal medya ile akıl oyunları manüpülatif hareketlerdir tamamen. Bir insan ya kullanır ya kullanmaz ya da sosyal medyasını sadeleştirir. Mesela ben çalışan bir kadınım ve çevremde 9 kişiyi geçmez arkadaş sayım. Ya çok takipçili olarak kullanabilirdim, ya tamamen kapatabilirdim ya da sadeleştirme alternatifini seçebilirdim ki sosyal medyanın açık olması çok yoğun olmasını olumsuz etkilemez, etkiliyorsa da orada bir pis koku vardır. Nasıl bir etkileşim ki bu o çalışırken ona kimler yazacak da rahatsız edecek, milletin işi gücü yok mu da bu adamı sosyal medyadan rahatsız edecekler sürekli selam yazıp. Bana ulaşmak isteyen yakınlarım zaten telefondan ulaşıyor. Tamami ile dikkat çekme algısı ile yapılan bir manüpülasyon olabilir. Ben çok takipçisi olup projeden projeye atlayan birisinden genelde uzak dururdum :) onların her zaman kıyıda köşede sözde sorunları, yoğunlukları ve yedekleri bitmez maalesef. Bunun yerine seninle sağlıklı iletişim kurup kapatma sebebini hoşlanan önem verem birisi ise bana açık açık anlatmasını beklerdim. Çok sağlıklı şeyler değil bence ya. Komple kapattıysa eğer saygı duyarım ve ilk yazdığım yorumda ki sebepler olabilir. Ama görüyorum ki sebebi senin bilmiyor oluşun onun hayatında ki yerini ve önemi hatırlatmalı sana.
Soran6 ayTeşekkürlerr🙏
- 6 ay
Rica ederim
En İyi Cevaplar
6 ayEnerji ve zaman harcamak gerek. Bu sebeple sıkılmış olabilir. Birkaç ay öncesine kadar tüm sosyal medya hesaplarımı aktif kullanıyordum. Çok güzel seviyeli sohbette olduğum insanlar vardı. Bazı yalancı ve gereksiz insanlar bıktırdığından hesaplarımı kapattım. Düzgün insanlarla sohbette olmayı seviyorum. şu an sadece bu siteyi kullanıyorum. Burada herkes çok gizli. Profil fotosu bile yok, kimin ne olduğu belli değil. Buradan sıkıldığım zaman da sosyal medya hesaplarımda tekrar aktif olacağım.
20 Yorumla
6 aySakladığı bir şey vardır benimde sosyal medya hesabımda çok takipçi var ama kapatmıyorum yoğunlukla alakalı değil büyük ihtimalle birinin ulaşmasını istemiyordur senden sakladığı bir şey vardır belki birilerini dolandırdı Belkide eski sevgilisinin dikkatini çekmek istiyor belkide yeni bir hedefi var (profilde ismin veya foton varsa ) seni gizlemek için yapıyordur büyük ihtimalle başkası var öğrenmek basit
224 Yorumla
Soran6 ayBasit derken nasıl öğrenebilirim
- 6 ay
İnceleme yap tavırlarına
Soran6 ayUzak kaldık artık şimdi 😞
- 6 ay
Anlaması basit psikolojiden anlıyorsan eğer mesela profilinde ismin veya fotoğrafın varmıydı?
- 6 ay
Nasıl yani aranızda yaş farkı var mı peki?
Soran6 ayNasıl yani sosyal medyada mı
Soran6 ayAnlamadım
Soran6 ayÇok değil 2 yaş falan
- 6 ay
Evet sosyal medya hesabında fotoğrafınızı paylaştımı hiç?
Soran6 aySevgili olmamıştık
- 6 ay
Ozaman yorumsuz büyük ihtimalle sevgili yapmıştır o yüzden kapatmıştır başkaları yazıp huzursuzluk çıkartmasın diye
Soran6 ayYoğun olduğundan ya da kafa dinlemek istediğinden olamaz mı 😞
- 6 ay
Sanmıyorum kafa dinleme olabilir ama yoğunluk olmaz bende aşırı yoğun biriyim sadece gece böyle 1 2 saat bakabiliyorum
Soran6 ayPeki bana hitaben yapmış olabilir mi çünkü aylar öncesinde bende kapamıştım?
- 6 ay
Belki olabilir ama %30 ihtimal
Soran6 ayGeriye kalan yüzde yetmiş iht sevgili yapmıştır diyorsun demi yani😬
- 6 ay
Sevgili yapmıştır veyada birilerinden kaçıyordur görmelerini istemiyordur
Soran6 ayAma hoşlanıyordu benden
- 6 ay
Olabilir ama birsürü etken vardır bu konularda mesela stadü, öğrenim, iş, güzellik, kesin sevgili yapmıştır demiyorum ama ihtimali var sürekli aç kapamı yapıyor böyle yoksa ilk defamı yaptı
Soran6 ayİlk defa
- 6 ay
Bakalım kaç gün kapalı kalacak tekrar bu yoruma yazarsın açarsan
Soran6 ayNeden ki yani ne önemi olacak
- 6 ay
Görüşürüz iyi geceler
Soran6 ayİyi geceler
6 ayKapatmamış ara vermiştir belkide tam insanlar bu soruyu sorsun diye 😀
- Dikkat çekmek için
- Bir şeylerden uzaklaşmak için
- Birilerinden saklanmak için
- Bir şeyler yapmıştır ortaya çıkmaması için
Ama benim düşüncem dikkat çekmek olabilir. O yüzden dondurmuş ve tekrar açacaktır ve herkes ne oldu diye soracaktır. Buda ilgi manyaklığına enerji katacaktır 😀34 Yorumla
Soran6 ayEn güzel cevapp teşekkürlerr
- 6 ay
Ben teşekkür ederim 😀
- 6 ay
Teşekkürler:)
Soran6 ayBen teşekkür ederim🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen erkekler sosyal medyalarını kapatabiliyor, bunun bir sürü sebebi olabilir. Mesela, fazla sosyal medya tüketiminden dolayı bunalmış ve biraz kafa dinlemek istiyor olabilir. Ya da hayatında odaklanması gereken başka şeyler olduğu için kendini bu şekilde soyutlamayı tercih etmiş olabilir.
Bazen özel nedenler de işin içinde olabilir, mesela kişisel bir karışıklık yaşıyordur ve sosyal medyaya ara vererek çözüm bulmaya çalışıyordur. Bence en doğrusu, böyle bir durumda direkt kendisine sormak. Bu şekilde hem düşüncelerini anlar, hem de gereksiz yere kafa yormamış olursun. 😊32 Yorumla
Soran6 ayDoğru söylüyorsun
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen6 ayKesinlikle! En doğru cevap her zaman kişiden gelir. 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 6 ayCanı istediği içindir. bilemeyiz.
60 Yorumla “Canı istedi” çoğu zaman yüzeydeki cevap, altında genelde daha net sebepler olur. Çok takipçili bir erkeğin sosyal medyasını kapatması çoğunlukla kontrol ihtiyacı, yükten kaçma ya da hayatında bir geçiş yaşamasıyla ilgilidir. Bazen yeni bir ilişkiye giriyordur ve görünür olmak istemiyordur, bazen geçmişten gelen mesajlar, beklentiler, flörtler yoruyordur. Bazıları için sosyal medya güç ve ilgi kaynağıyken, bir noktada bu ilgi baskıya dönüşür. İş, aile, ilişki ya da ruhsal olarak “sadeleşme” ihtiyacı da tetikleyici olabilir. Daha nadir ama mümkün bir ihtimal de şudur: Hayatını ikiye ayırmak, kimine açık kimine kapalı yaşamak istemek. Özetle bu karar çoğu zaman plansız değil, bir şeylerden uzaklaşma ya da bir şeye odaklanma ihtiyacının sonucudur. Asıl önemli olan kapattıktan sonra gerçek hayattaki davranışlarının tutarlı olup olmadığıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayÇok takipçisi olan erkek kolaylıkla kapatmaz kapatmasına çok şey sebep olmuş olabilir. Biraz sosyal medyadan insanlardan uzak kalmak istemiş olabilir, yeni bir ilişkiye başlamış ve partneriyle takipçileri hakkında tartışma yaşamış olabilir, ayran gönüllüyse birçok kız arkadaş birbirinden haberdar olmasın diye yapmış olabilir, yoğunluktan dolayı olabilir mi demişsin yorumlarda asla olamaz yoğun olan erkek girmez biter. Çok aktif olmayan birisiydi desen hadi anlarım. Ya da kafası çok fena bir şeye kızışmış olabilir bunun da işle alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum yine sosyal bir sebepten ötürüdür bence. Canı istemediği için yazanlar olmuş ama olamaz aktif kullanan, çok takipçisi olan erkek durduk yere sırf canım istiyor diye kapatmaz. Umarım yardımcı olabildim🙏
11 Yorumla
Soran6 ayEn güzel cevap için teşekkürler 🙏🙏
Gizli Üye(25-29)6 ayBüyük ihtimalle sosyal medyada sendeb önce birisiyle konuşuyordu. Sen sosyal medya şifresini istedigin için sana vermek yerine hesabını sildirdi ya da dondurdu. Bu arada bence hesabını silmemiştir çok fazla takipçisi varsa dondurmuştur. ~silmek başka geçiçi olarak instagramı dondurmak başka bir olay knka 😃bunları ögren. Hsjdnsldlrlf neyse ki her haltı biliyorum bunuda bildigim gibi jzjsskek
19 Yorumla- 6 ay
Biliyor oluşun sana neler katıyor bi'bilsen
Soran6 ayDondurmakla kapatmak da aynı kapıya çıkıyor zaten ama bir sebep oluyor sonuçta her türlü.
Soran6 aySevgili olmamıştık yani şifre isteme olayı falan yok.
Cevap sahibi6 ay@anaksimandros91 sen kimsin? Benimlen konuşmaya çalışıyorsun kaybol
Cevap sahibi6 ayKnka ozman sen bu çocugu pas geçiceksin . Kim bilir sosyal medyada dm'den , yorumlardan kimlere yürüyordur. Yani yapacak insan her zaman yaparda ohooo geç bunları
Soran6 ayAnladım
Cevap sahibi6 ayKızım o şimdi kim bilir neler yapıyo sosyal medyada ahheeyy ohooo
Soran6 ayBenden sonra kapamıştı o da ama
- 6 ay
Bana bak s. dikli seninle ne konuşucam. Saçma sapan veletlersiniz
6 ayAsla kapatmaz dediğim exim kapattığında inanılmaz şaşırmıştım. Sebebini sonradan öğrendim. Kendinden yaşça büyük bi kadını evlilik vaadiyle dolandırmış. Mahkemelik olmuşlar. Linç yemiş baya. O yüzden kapatmış. Erkeklere hiç güven olmaz hahaha
213 Yorumla
Soran6 ayKurt düşürdün şimdi içime
- 6 ay
Düşsün, ben hiç çok takipçili her kızla takipleşen bi erkeğin hesap kapattığını görmedim
Soran6 ayEvet çok kız vardı ama kapattı derken dondurmuş demek istemiştim
Soran6 ayHesabını yani
- 6 ay
Büyük ihtimalle kızın birisiyle az ciddi bir ilişkisi vardır. Kız şifresini istemiştir ya da kızları çıkartmasını istemiştir. o da dondurmuştur. 2 haftaya ayrılırlar o da hesabı geri açar
Soran6 ayYa ama bu aralar çok meşguliyeti var ondan kapamış da olamaz mı? İşle ilgili
- 6 ay
Zannetmem. Çok meşgul olan instagramı kapatmaz ki girmezsin olur biter
- 6 ay
Exim dediğin şey verdiğim kişi mi yani 😂 vizyonsuz
- 6 ay
Hayır bilip bilmeden yargılama. Evlenmeden bişeyler yaşayacak kadar onursuz değilim
- 6 ay
Hepini aynısı diyorsunuz ama ama işte 😂
- 6 ay
Sen kendinden biliyosun sanırım
- 6 ay
Yok sizden. Dediğinize değil yaptığınıza bakmak lazım
- 6 ay
Allah kalbine göre sana denk biriyle karşılaştırsın seni iğrenç insan
6 ayStabil bir hayata geçmiş olabilir. Beraber olduğu kişi kapatmasını istemiş olabilir. Gizemli davranarak senin gibileri, onu merak edip takip edenkeri tiken üstüne cekebilir
210 Yorumla
Soran6 ayPeki meşgul olduğu için kapatmış olma ihtimali yok mu?
- 6 ay
Sanmam. Yinede açık
Soran6 ayDiyelim ki çok yeni meselelerle uğraşıyor meşgul yani bayağı sırf bu sebepten kapatmış olamaz mı gerçekten
- 6 ay
Olması imkansız. Erkek tuvalette bile fırsat bulur yazar eğer aklında ise. Bu nettir.
Soran6 ayDoğru diyorsun
- 6 ay
Mesajı diğer sohbetten yazar mısın? Detaylı konusalim
Soran6 ayNeden
- 6 ay
Sohbetin özeli makbuldur
Soran6 ayPuanım düşük mesaj gönderemiyorum sizin ulaşmanız lazım
Soran6 ayİstek gönderdim
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birçok sebep olabilir kendimden örnek verecek olursam Instagram'ı çok fazla girmiyorum artık çok fazla takipçim var Ama sorun değil benim için
26 Yorumla
Soran6 ayNeden peki yani durup dururken bir anda mı esiyor illaha bir şey sebep olmuştur diyorum bennn
Soran6 ayNe tür tilkiler olabilir sencee
Soran6 ayAlt tarafı birkaç örnek vercektin halbuki…😞iyi gcler
Böyle ufak şeylere takılan insanlar hiç bir zaman amacına ulaşamamış insanlardır küçük meseleler
11 Yorumla
Soran6 ayKüçük mesele olabilir ama hiç kapatmaz dediğim birisiydi
6 ayErkekler kaçamaklarında en çok sosyal medya hhesaplarından yakalanır. O nedenle kapatırlar.
216 Yorumla
Soran6 ayNasıl yakalıcağımı düşünmüş olabilir ki takip bile etmiyordum
- 6 ay
Sen değil :D Kaçamak yaptığı kadınların senden haberi yoktur. Onlardan seni gizliyordur ;) O kadınları eklerse olup biten anlaşılır.
Soran6 ayİyide diyelim ki ekledi kızları beni nasıl görcek kızlar
Soran6 ayBir de zaten bende kapamıştım benden sonra tabii uzun bi zaman oldu şimdi de o kapamış
- 6 ay
O zaman senin haricindeki kadınların birbirinden haberi olmasın diye düşünüyordur. Sen zaten ceptesin haberin yok olamazda ama diğer kadınlar birbirini oradan görebilir ;) anladın?
Soran6 ayYa böyle şeylerle uğraşan yapma erkek var mıdır ki
Soran6 ayYapan*
Soran6 ayYa ama bu aralar çok meşguliyeti var ondan kapamış da olamaz mı? İşle ilgili
- 6 ay
Sen değil dedim ya.
Senin haricinde bir iki flörtü varsa onlar birbirini görür orada. Bundan korkuyordur.
Yoğun olan erkek instagramı kapatmaz. Yoğun olan erkek instaya uğramaz uzun süre girmez ama kapatmazda.
Soran6 ayKapatma derken dondurmaktan bahsettim gerçi ikisi aynı kapıya çıkıyor 😅
- 6 ay
Tabiki aynı kapıya çıkıyor :D
Kesin bir yakalanma tehlikesi yaşamıştır. Senin haricindeki 1. flörtü 2. flörtünün beğenisini ya da yorumunu ya da arkadaş listesinde ismini görüp sorgulamaya başlamıştır. O da kapatmıştır bir süreliğine
Soran6 ayEmin miyiz son karar mı😬
- 6 ay
Tatlım hiçbir zaman emin olamayacaksın. Sana git adamı suçla hesap sor diyemem ama şunu öneririm.
Bu Instagram kapama olayı çok şüpheli olduğu için yakın takibe al. Özellikle kapattığı hesaba ulaşabiliyorsan oryaı bir incele. Whatsapp facebook gibi iletişim araçlarına bak. Silmişte olabilir herşeyi ama bir şekilde iz bulursun.
Amaaa buldun diyelim. hiçbir şey yok gibi onu affedip normale dönme. Döneceksen hiç girme bu izleme olayına. Bulursan tekmeyi bas. Tekmeye cesaretin yoksa aşk yüzünden baştan kabullen unut gitsin herşeyi :D
Soran6 ayPeki ben kapadıktan sonra kapamasının benimle hiç mi bir ilgisi olamaz?
Soran6 ayTeşekkürler cevap içinnn🙏
- 6 ay
Onun kapatmasının senin kapatmanla ilgisi olduğunu düşünmüyorum :) Rica ederim.
Muhtemelen istenmeyen bir takipçisi olmuşsa demekki ya da iş hiç beklemediği bir noktaya gelmişse yapmış olabilir ya da maksadını aşan biri olmuştur gönül ilişkisine halel gelmesin istememiş olabilir
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı.
6 ayÖnyargıdan boğulmuş olabilir.
İstediğine sahip olmuş olabilir.
Ortamdan sıkılmış olabilir.
Tabi sosyal medyayı farklı amaçlar için kullanıyor da olabilir.
İlaha kapatmasınada gerek yok fakat bu şekilde düşünmeside normal.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayÖyle bir tanıdığım vardı sürekli dondurup kapatıp açıyordu tekrar. İradesiz ve sorunlu bireydi bence çok büyük bir sebep olmadıkça erkek sosyal medyayı kapatma gereği duymaz
11 Yorumla
Soran6 ayEvet çok takipçisi de vardı hem😞
6 ayBir erkem kolay kolay kapatmaz. Ya yakalanmak üzere olduğunu anladı ya da başka şeyler var
11 Yorumla
Soran6 ayBence de kolaylıkla kapatmazlar.
6 aySenin için kapattiysa görmeni istemediği aeyler var demek belkide yeni sayfa aciyor
11 Yorumla
Soran6 ayGizli hesaptı takipten çıkmıştık
6 aySahte ve ışıltılı lanse edilen yaşantıların gerçekliğine varmıştır
11 Yorumla
Soran6 ayYok onun gibi biri için dediğin zor maalesef..
6 ayBirisi için yapacağını sanmıyorum sonuçta o olmazsa başkası. Uzaklaşmak istemiştir her şey den kafa dinlemek istemiştir. Şu sıralar çoğumuz istiyoruz
20 YorumlaKansız insanlardan uzak durmak, kendi kabuğuna çekilip tevekkül etmek, kalabalıktan uzak durmak için yapıyor olabilir. Benimde şu sıralar instagramı kapatmaya niyetim var.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 978 cevap paylaştı. Ben de bir ara kapatmıştım çünkü çok zamanımı aliyordu. Sonra millet video attim, foto attim baksana diyince yeniden açtım ama hala aynı yerdeyim. Saatlerde boş boş oyalıyor.
10 YorumlaBen bazen kapatıyorum yanlızım cunku konuşmak görmek istemiyorum canım sıkılıyor özellikle siyaset kol geziyor laf atmadan duramıyorum moralım canım sıkılııyor o yuzden sıkılınca siliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayCanı istemiştir sıkılmıştır niye her şey e bir anlam arıyoruz biz kadınlar
12 Yorumla- 6 ay
Ne yazık ki
Soran6 ayHiç kapatmayacak birisi kapatınca insan şaşırıyor da ondan.
Hayatımda birisi yok, sürekli kaydırmakta bunaltıcı olmaya başladı ve canım artık istemediği için kapattım bir yıl felan olacak kafam çok rahat.
10 YorumlaKapatsa dert, kapatmasa daha büyük dert. En iyisi sosyal medya hiç kulllanmamak
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 6 ay2017bde öyle sebepsiz bu anda kapattım bir daha da aklıma gelmedi
10 Yorumla
6 aySevgilisi vardır ya da kafa dinlemek istemiştir
10 Yorumla
6 ayBen şahsen başkalarının hayatını görmekten bıktım diye kapatmıştım
10 Yorumla
6 ayYa hayatını degiştirmek için ya Evlenmek için kapatır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aydikkat çekmek. ucuz numaralara gelmeyin kızlar
10 YorumlaSevgilisi varsa eğer diğer seviliye ara vermek istemiştir bi nebze yedek de kullanacak ya da kızdan tehdit almış olabilir
20 YorumlaSeni engellemiştir iyi bak
21 Yorumla
Soran6 ayYok
Gizli Üye(36-45)6 ayBen mi? Yalnızım yazdım. Sonra bir şeyler yazdım. Bir erkek yorum yapmış. Sonra erkeğe yazdım. Sikilmek isterim falan yazdım. Onu diğer arkadaşlara gay falan demiş. Kapattım
00 Yorumla
6 aybunalmış olabilir, sıkılmış olabilir, gına gelmiş olabilir olabilirde olabilir işte
30 Yorumla
6 ayBelki başına kötü bir şey gelmiştir hastalık gibi. Ya da çok sevdiğinin birini kaybetmiştir. Birine trip atıp kapatıyorsa sallama
10 Yorumla
6 aykarısı sevgilisi öyle istemiştir
11 Yorumla
Soran6 ay😞
Gizli Üye(25-29)6 ayÇok basit aslında kızların güvenini kazanmak için başka hesap kullanıyodur her seferinde
12 Yorumla
Soran6 ayTek hesap vardı
Cevap sahibi6 ayBilemeyiz
6 ayAşk hayatı sallantıda olduğu içindir
14 Yorumla
Soran6 ayYoktuki sallantıda olsun
- 6 ay
Vardır da sen bilmezsin
Soran6 ay😞
- 6 ay
Ya üzülme değmez
6 ayislenmicek kusuru var, ya da bisi yapti sevgiline karina soylerim diye thdt edildi, ya da kurulu duzenine zarar gelsin iatemiyordur bacim
10 YorumlaSosyal medya kullanan erkekten koca olur mu
12 Yorumla
Soran6 ayKoca olması için değil ayrıca her genç şuam kullanıyor ki
6 ayÇok abartmaya gerek yok ben mesela kullanmıyorum
11 Yorumla
Soran6 ayAma diyelim ki aktif ve çok takipçisi olan biriydi, o zamanda mı bir sebepten ötürü olamaz? Hiç kapamaz dediğim biriydi…
Onu çok seviyordum kapatalım dedi kapatmıştık
110 Yorumla
Soran6 ayNeden böyle şeyler istiyorlar ki karşı taraf
Soran6 ayİnş benimki sevgili yapmamıştırr
Soran6 ayYazmam ya ilk ben kapatmıştım şimdi de o kapamışşş
Soran6 ayUzak mesafe olduk şimdi. Benden vazgeçene yazmam kalsın
Soran6 ayÇok sağol cevapların içinnn
Soran6 ayTeşekkürlerrrr🙏
6 ayYemiştir bi haltlar dikkat çekmek istemiyordur
14 Yorumla
Soran6 ayÖyle demesek olmaz mııı
Soran6 ay@ztnztn 😞
- İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı.
6 ayKafasına öyle esmiştir
12 Yorumla
Soran6 ayEsmesine ne sebep olmuş olabilir peki sence
- 6 ay
Ne bileyim
6 ayOna sormak lazım belirsiz
15 Yorumla
Soran6 ayBelirsiz derken?
- 6 ay
her şey olabilir yani umut bitmiştir başkası vardır kullanmak kötü geliyordur falan
Soran6 ayBaşkası vardır demesen iyiydi😞
- 6 ay
Var demedim örnek veriyorum
- 6 ay
her şey olabilir kafası karışıktır düşünmeye ihtiyacı vardır zamanını alıyordur vs vs
- İnternet & Teknoloji konusunda 570 cevap paylaştı.
6 ayBir plani var sebepsizce olamaz
14 Yorumla
Soran6 aymeşgul olduğu için kapatmış olma ihtimali yok mu?
- 6 ay
Meşgul olan girmez olur biter
Bir anda kapatmak da neyin nesi
Soran6 ayDoğru diyorsun
- 6 ay
Teşekkür ederim
6 ayKendini soyutlamak ve karşısındakini meraklandırmak için
20 Yorumla
6 ayİki saat sonra cevap veriyorsan adamda kapatıp gitmiştir.
10 Yorumla
6 aySosyal camiadan uzaklaşmak istemiştir , benim abilerimde kullanmıyor ki bende
10 YorumlaBu kişinin adı doğukansa benden kaçtığı için
10 Yorumla
6 aySıkılmıştır bence hayatına bakmal istiyordur ya da rahatsız ettigi kisi vardır.
10 Yorumla
6 ayYakalanma korkusu. atacak yalan kaçacak yer kalmaması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aybenim ex te kapati ağlayarak ayrildi kendisi gram guvenim yk ona tümü kapatmiş kalandanda engel atmiş ztn
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayİzini kaybettirip yenisini açacak hepsi bu
17 Yorumla
Soran6 ayNiye kii
Cevap sahibi6 ayYazdım ya
Soran6 ayAma çok takipçisi vardı niye vazgeçsin ki o hesaptan.
Cevap sahibi6 aySıkılmış olabilir ya da hesap belki şikayet edildi ya da bir sorun yaşadı biriyle vs. her şey olabilir
Soran6 ayTek bir ihtimal yok diyosun yani😬
Cevap sahibi6 ayher şey mümkün diyorum
Soran6 ayAnladım 😞
6 ayGeçmişe sünger çekmek istiyor demektir.
20 Yorumla
6 ayBen de kapattın uzun süre önce
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 aybir sürüde sebep olabilir
15 Yorumla
Soran6 ayDoğru
Soran6 ayÖrnek vericek olsan ne söylerdin?
- 6 ay
biri vardır, birinden saklanıyordur, birilerine bir şey yapmıştır korkudan kapaptır, başka hesapları olabilir
Soran6 ayBenden hoşlanıyordu benden dolayı yapmış olabilir mi ama benimde hesabım kapalıydııı🤔
- 6 ay
müneccim değiliz nerden bilelim. herşeyide kendinize niye bağlıyorsunuz
Kapatmak istemiştir olabilir
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 708 cevap paylaştı.
6 ayKadınlardan bunalmistir
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 716 cevap paylaştı.
6 ayReel hayat daha da iyidir
10 Yorumla
6 ayGeçmiş ilişkileri ortaya çıkmasın diye
10 Yorumla
6 ayHepinizden nefret ediyorum modu açılmış olabilir
10 Yorumla
6 ayCanı oyle istemiş baska aciklamasi yok
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri