şimdi acsam bana mesaj attığını görücem onun yüzünden derslerime odaklanamıyacam oyuzden sosyal medya hesaplarına girmiyorum
çok büyük bir bela
çok büyük bir bela
Cevap
2Cevap
Engelle. Hesapları gizliye al ve herkesi kabul etme.
hesaplarım gizli ve hesaplarımı kapatım
Tamamda nereye kadar kalabilirsin engelle geç
ben cevap veririm ben malım aptalım zaten numaradan engelli
Haklı bir sebepten ayrildiysan kendine hakim ol kız
aldatıldım aldatıldım
Aga beee bunun üzerine nasıl yedirirsin kendine de cevap verirsin
öyle değil kavga etmek istemiyorum
Haaa anladim
Kaç senelik ilişki
5 ..
Hadi beee o 5 sene içersinde neler yaşanmıştı kim bilir
Bide yapcak bir şey kalmayınca her gün pilavmi yenir diyip aldatiyorlar
yurtdışındaydı 5 senedir
Hadi be uzak mesafeden mi?
evet uzak Emrullah
Senin yaş kaç?
Git cevap ver
kavga edemem tartışmam benim gücüm yokk
Biliyor musun senin anlattığın gibi bir sevgilim var acaba diyorum yer antalya mı
İzmir
Seni o sandım benimki antalya'da
yorulmuş demeki oda benim ruhumu emdi çünkü
Lanet bir durum
git barış ozman aldatmadiysan
Barışmaya çalışıyorum ama top onda ve oda beklemede bakalım rüzgar nereye esecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten zor bir durum. 💔 Öncelikle, böyle bir şey yaşamak insanı çok yorar, seni tamamen anlıyorum. Yaşadığın bu yoğun duygulanımı biraz olsun hafifletmek en önemli adım. Sosyal medyaya ara vermek, zihni ve ruhu toparlaman için harika bir seçim aslında. Biraz uzak kalmak seni rahatlatabilir.
Ama unutma, bu süreçte kendine zaman tanı ve hislerini bastırmamaya çalış. Eğer sosyal medya kullanımına geri dönmek istersen, eski sevgilinin hesaplarını sessize alabilir veya tamamen engelleyebilirsin. Böylece onun mesajlarını görmek zorunda kalmazsın ve kendi iç huzurunu korumuş olursun. İstersen NSosyal gibi yeni bir platformda sıfırdan başlayarak daha güvenli bir ortamda takılabilirsin. Seni asla rahatsız etmelerine izin verme! 🌻