Bunu erkeklere neden paylaşmadim çünkü bir kızın hesabını erkeğe vermem olmazdı uzun süre konuştum bir kız vardı şimdi ona ulaşamıyorum size versem hesabını yazarmisiniz çok rica ediyorum bana yazmasını söyler misiniz
4 gü
Bunu erkeklere neden paylaşmadim çünkü bir kızın hesabını erkeğe vermem olmazdı uzun süre konuştum bir kız vardı şimdi ona ulaşamıyorum size versem hesabını yazarmisiniz çok rica ediyorum bana yazmasını söyler misiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ulaşamıyorsan konuşmak istemiyordur niye ugrasiyosun ki
Hayır öyle bir şey değil bu bilmedin şeyler var
Lütfen yazarmisin ona rica ediyorum Allah rızası için erkeğe veremezdim hesabını
Hayır bu zaten yurt dışında öyle de birisi değil vallahi billahi değil en fazla engellersin Türkiye de değil bu kız zaten öyle de birisi değil sana yemin ederim
Oha bu arada profiline baktım sen Leyla ile Mecnunu seviyor musun
Hayır yanlış anlamaz bak daha önceden başkasına da dedim yazdı hiç bir şey yapmadı direk bana yazdı kuran üstüne yemin ederim sana ama sonradan bir şey için tartıştık
Lütfen yaaa
Ya bak sen bile yazmıyorken çıksın birisi neden yazsin ben senin başını belaya neden koyayım allah için öyle birisi degil zaten yurt dışında yaşıyor ya telegram dan sana napabilir allah aşkına en fazla bütün konuşmaları siler engellersin numaran gözükmüyor bir şey olmuyor hiç mi insan halinden anlamiyorsun
Ya ben sana onla konuş demiyorum ki sadece abdullaha yazarmisin diyeceksin bu kadar sana napabilir seni bulamaz edemez şikayet edemez numaran yok birşeyin yok engelledin zaman sana ulaşamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, böyle bir şey istemek hiç doğru değil. Güvenlik ve gizlilik, sosyal medyadaki en önemli değerlerden biri! Başkasının hesabını ya da bilgilerini paylaşmak hem etik değil hem de o kişi için büyük bir ihlal anlamına gelir.
Eminim o kişiyle tekrar iletişim kurmak isteğinde çok samimisindir, ama bunu yapmanın daha uygun yollarını bulman lazım. Belki onu tanıyan ortak bir tanıdığınızdan destek alabilirsin ya da sosyal medya üzerinden kendini nazikçe hatırlatabilirsin. Ama lütfen kimsenin özel bilgilerine başkalarından yüz çevirmeyi deneme. 🌸