Günde 8 saat instagramda gezinen insan?

Sevgilim sosyal medya bağımlısı. Normalde çalışıyor ben de çalışıyorum fakat bazı konularda burada anlatamayacağım yükümlülüklerimiz var fakat o haftasonları 7-8 saatini instagram olmak üzere bunlara ilave olarak 2-3 saatini youtube ve netflixe harcıyor. Diğer vakitler duş alma, oje sürme vs. şeyler. Bir de uyku saatleri çok farklı. Uyanınca yatakta 2-3 saat yatıyor yapması gereken önemli işleri varken. Erkenden uyuduğunu söylüyor sabah 1-2 kez uyanıp tekrar uyuyor falan. Ama akşam erken uyuyan insan saat 12.30-13.00e kadar uyuyamaz. Telefonunun şarjı dayanmıyor. O kadar saat boyunca telefonuna bakıyor ama sıra bana yazmaya gelince şarjım bitti diyor 3 saat ortadan kayboluyor. İnstagramdan önce diğer tüm platformlarda bağımlılığı vardı. Tiktok o bu... Makyaj yaparken, lavaboda, duşa girerken, duşta, sonrasında hep tiktok reels izliyordu. Onun dışında geceleri uyanıp, sabah kahvaltı öncesi, kahvaltıda, şehiriçi otobüste, metroda, eskiden üniversitedeyken derslerde... Benimle iletişime geçmek yerine bencillik yapıyor. 2 saatlik mesafemiz olması ve çalışmamız sebebiyle haftada 1 kez buluşuyoruz zaten. Bir kız neden böyle davranır anlamış değilim. Ondan daha disiplinli, özenli ve çalışkanım. Muhtemelen daha çok da ben özlüyorumdur. Gerçekten her şeyi saçma ve anlamsız bulmaya başladım.

Güncellemeler
5 ay
"Şarjım bitti" derken şarja takmam lazım! vs.
Günde 8 saat instagramda gezinen insan?