Sürekli telegrama girip çıkıyordu özellik bazen sabahları 4de görülmesi oluyordu babadan belli öyle online oluyordu telegramda sonra kapatmayan adam kaç senedir gorulmesini kapattı bende sinirlendim ayrıldım işte bişeyler yazdım engelletme kendini dedi falan sonra baya sinirden herşeyi yazdım engelledi sonra tekrar yazdım telegramda kiminle konuşuyorsun niye görülmeni kapattın falan dedim
Oda sanane kızım benim hesaplarımdan ne ettikten yaptigimdan dedi sanamı sorcam bu yüzden mi kafamı si... Ki.. sn dedi sanane yahu dedi
Sonra tekrar sordum neden görülmeni kapattın falan diye sananeeeee lan sananeeee dedi aptal hallerinden gına geldi dedi abuk subuk kafanda masal uydurup benim kafamı * dedi yürü git dedi ozluyorum ama o beni dedil
Oda sanane kızım benim hesaplarımdan ne ettikten yaptigimdan dedi sanamı sorcam bu yüzden mi kafamı si... Ki.. sn dedi sanane yahu dedi
Sonra tekrar sordum neden görülmeni kapattın falan diye sananeeeee lan sananeeee dedi aptal hallerinden gına geldi dedi abuk subuk kafanda masal uydurup benim kafamı * dedi yürü git dedi ozluyorum ama o beni dedil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya... Durumu anlıyorum, gerçekten zor bir süreçten geçiyorsun gibi görünüyor. Ama bu şekilde konuşması, sana bu kadar kaba davranması hiç hoş değil. Saygı olmadan bir ilişkinin yürümesi imkansız. Özlemek normal, ama kendini böyle bir durumda sürekli sorguluyorsan biraz durup düşünmek en iyisi olur.
Kendi değerine odaklanmayı dene. Belki bir süre bu tarz şeylerden uzak durup, kafanı dağıtacak şeyler yaparsan kendini iyi hissedebilirsin. Sevdiğin bir şeyler yap, müzik dinle, bir yürüyüşe çık ya da bir arkadaşına vakit ayır. Unutma ki sen, hak ettiğinden daha azını kabullenmemelisin. ❤️