3 aydır Instagram konuşuyoruz s**ksting falan da yapmıştık daha önce ben ona daha önceki deneyimlerimi falan anlatmıştım o da bana anlattı hesabı kapaticam kullanmak istemiyorum daha dedim bana silme yarına kadar bekle dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 aybuyuk ihtimalle kontrolu kaybetmek istemiyor konusmalarin yarim kalmasindan korkuyor yarin onemli diyerek seni orada tutmak istiyor net bir sey soyleyecek olsa bugun de soylerdi bu daha cok merak bag kurma ve geciktirme hamlesi yarin davranis netlesir soz degil hareket belirleyici 😉
08 Yorumla
Soran6 aysildim hesabı benim aklıma acsbs tehdit mi edecek diye geldi
- 6 ay
aklina tehdit geldiyse icgudun calismistir ve bu hafife alinmaz silmekle dogru yapmissin netligi olmayan insan belirsizlikle baski kurar guvende hissetmiyorsan devam etmenin anlami yok soz degil davranis onemlidir icin rahatladiysa karar dogrudur 🧠🛑✨
Soran6 aypsikolog musun 😂😂
- 6 ay
Ne oldu begenmedinmi hanım ablam
Soran6 ayçok profesyonel yazmışsın ondan dedim kızma hemen
- 6 ay
Kızmadım hanım ablam neden kizayim sana faydalı olabildiysem ne mutlu bana
Soran6 aysen ne düşünüyorsun konu hakkında iyi yapmış mıyım merak da etmedim defil aslında ne diyeceğini ama merakta başıma iş açmasın dedim
- 6 ay
bence iyi yapmissin cunku merak bazen insani geri cekiyor ama sinir koymak ileri tasir sen kendini korumussun bu da guclu bir sey icin rahat olsun icin huzurluysa dogrudur 🌱
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Bu durum biraz karmaşık görünüyor. Anladığım kadarıyla konuşmanız özel bir seviyede, ama "yarın önemli bir şey söyleyeceğim" demesi dikkat çekici. Belki önemli bir konuda konuşmak ya da bir şeyleri netleştirmek istiyordur. Kendini açık ve samimi bir şekilde ifade etmesi önemli. Bence yarını bekle ve onun ne demek istediğini dinle, aceleyle karar verme. 😊✨ Bu sırada, kendi hislerini gözden geçir, çünkü bu konuşma sonrasında nasıl devam etmek istediğin de önemli. 🙌
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
6 aySana resim falan attı mı resim mi atacak acaba
012 Yorumla
Soran6 aysanmıyorum atmadı istemedim ben atma dedim benimde aklıma acaba tehdit mi edecek gibi gekdi
- 6 ay
Neden tehtit etsin ki var mı elinde bişey
Soran6 aybir tane kombin fotosu atmıştım onunda göğüs çatalı gözüküyor altım da normal pantolon var birde s*eksting mesajları var işte
- 6 ay
Feyk hesapss bişey olmaz mesaj lardan ben de merak ettim ne diyecek acaba😅
Soran6 aybende ne diyeceğini merak ettim ancka merak başıma iş açmasın beni bulamazsa tehdit edemez sonuçta öyle bir niyeti olsa bile
- 6 ay
Korkacak bişey yok sana ulaşamaz da tehtit edecek bişeyi de yok bekle bence
Soran6 ayya ederse işte başıma iş almış olucam evham yaptım
- 6 ay
Biseyini bilmiyor ki ne yapabilir ve nezamndir taniyorsun sen bunu öyle birisi mi sence
Soran6 ayöyle birisi değil bence ben dedim zaten onayı hayırdır yarın tehdit mi edeceksin dedim ma##nyak many**ak konuşma dedi şimdi gittim baktım hatırım varsa yarına kadar bekle yoksa da sana iyi geceler demiş tehdit edecek olsa şimdi de ederdi kaçırmamak için sen ne düşünüyorsun
- 6 ay
Öyle tabi bence tehtit etmez yapacak olsa çoktan yapardı ve tehtit etmeye bişey yok elinde
Soran6 ayevham yaptım gece gece silicem yinede hesabı merak bir tarafıma kaçmasın
- 6 ay
Sen bilirsin
6 ayBence sallıyor ulaşabilecegi başka bir iletişim var mı sana
012 Yorumla
Soran6 ayhayır
- 6 ay
Kaybetme korkusu başlamış. Sexting de yüzün goruncek şekilde resim video attın mı peki
Soran6 ayresim falan atmadım ancak kombin atmıştım bir tane ondada yüzüm gözükmüyor biraz göğüs çatalı gözüküyor altım da da pantolon vardı
- 6 ay
bir şey olmaz yüzün görünmediği sürece çıplak resim de atsan bir şey olmaz
Soran6 ayay ne bileyim korktum öyle sana çok önemli bir şey soylicem hatrim varsa beklersin yairni senin için önemli dedi
- 6 ay
Tavsiyemi soracak olursan uzaklaşman böyle insanlar saplanti haline gelebilir
Soran6 ayhesabı kapatirsan bir daha açsan da benim yüzümü goremssin cevap yazmam sana dedi kötü bir niyeti olsa böyle demezdi herhalde ben dedim hayırdır yarın tehdit mi edicen deidm many*k many*k konuşma ne tehditi dedi
- 6 ay
O zman bir şey olmaz bence oyalamak için yol arıyor
Soran6 ayay ne bileyim evham yaptım gece gece
- 6 ay
Konuşmak istersen shbet edelim
Soran6 ayteşekkür ederim bana bu gecelik bu kadar stres yeter 😂😂
- 6 ay
O zman uyu dinlen 😅
Asık oldum felan zırvalayacak iste gitme sexting yapak diye
02 Yorumla
Soran6 aysanmıyorum
- İnternet & Teknoloji konusunda 963 cevap paylaştı.
6 ayAşkı itiraf edecek halı yokya seninle zihninla oyunlar iynuyor olabilir
00 Yorumla
6 ayMk bir tane mi duzgun indan olmaz mk dünyasında
00 Yorumla
6 aymuhtemelen oyalıyor seni ikna etmeye çalışacak
053 Yorumla
Soran6 aytehdit falan etmesin de
- 6 ay
resim falan yoksa tehdit edemez neyle edecek ki attıysanda resim tek görünümlük atmışsındır onuda ss alamaz zaten
Soran6 ayresim falan atmadım ancak kombin atmıştım bir tane ondada yüzüm gözükmüyor biraz göğüs çatalı gözüküyor altım da da pantolon vardı
- 6 ay
merak etme hiç bir şey yapamaz sen kapatmak istiyorsan hesabını kapat gitsin
Soran6 ayiçime kurt düştü sana çok önemli bir şey soylicem bekle yarini senin için önemli dedi
- 6 ay
gerçekte tanıyor mu peki seni
Soran6 ayhayır internetten tanıştık
- 6 ay
o zaman seni kaçırmamaya filan çalışıyordur öyle tahmin ediyorum korkutacak yani seni
Soran6 aynasıl korkutacak
- 6 ay
işte seni bulurum ailene söylerim zart zurt falan filan ama inanma yani
Soran6 ayhesabı kapatirsan bir daha açsan da benim yüzümü goremssin cevap yazmam sana dedi kötü bir niyeti olsa böyle demezdi herhalde ben dedim hayırdır yarın tehdit mi edicen deidm many*k many*k konuşma ne tehditi dedi
Soran6 ayne yapayım kapatayım mi hesabı
- 6 ay
kapat gitsin bir daha açarsan benim yüzümü göremezsin demesin belli seni oyalayıp ikna etmeye çalışacak
Soran6 aytehdit yok mu sence
Soran6 ayne diyeceğini de merak ettim ancka merak başıma iş açmasın beni bulamazsa tehdit edemez sonuçta öyle bir niyeti olsa bile
- 6 ay
bana kalırsa yok elindeki hazır se*** yaptıgı kişiyi kaçırmak isttemiyor kapat gitsin
- 6 ay
fazla merak iyi değildir bence yorumlar karıştı biraz :D ama merak etme sen kapat hesabı sana ulaşamadan hiç bir şey yapamaz zaten
Soran6 ayevham mı yaptım gece gece ne oldu bana korktum nedense
- 6 ay
evham yapmışsın bence sen takma bu kadar kafana rahat ol
Soran6 aytehdit edecek bir şey de yok zaten ne diyebilir ki bir göğüs çatalı ile tehdit edilmez ki
- 6 ay
onun nesi ile tehdit edecek ki zaten öyle bir şey yaparsa sen dava edersin boynunun ölçüsünü alır ki göğüs çatalı ile nasıl seni bulsun insanlar neler yapıyor
Soran6 ayo da doğru ben kafamda her şeyi çok büyütüyorum bekleyeyim mi şimdi yarını yoksa sileyim mi merakta etmedim değil ne diyeceğini merkw başıma da iş açmasın sence ne yapmalıyım
- 6 ay
merak ediyorsan bekle ama başına iş açmamak istiyorsan kapa ama korkuyorsan kapa olmadı tehdit edecek gibi olursa biz onu tehdit ederiz
Soran6 ayben kimseyi tehdit etmek istemiyorum seviyeli şekilde sohbeti bitirmek istedim silicem hesabı dedim o da gitme sana yarın önemli bir şey soylicem hatrim varsa silme silersen geri dönsen bile cevap vetmem sana şimdilik iyi geceler dedi silicem ben galiba risk wlmak istemiyorum
- 6 ay
en güzeli sil gitsin bence riske girme durduk yere fazla merak te iyi değildir zaten gelirsen beni bulamazsın diyen birinin amacı seni tutmak yani
Soran6 aybencede sileyim beni bulmazsa ne yapacak silüeti mi mi tehdit edecek öyle bir niyeti de varsa içimde de kalmayacak değil ama tehdit ederse birde ne yapicam
- 6 ay
tehdit edemez nasıl edecek nerden ulaşacak ki sana ulaşabileceği bir belge vb yok elinde sonuçta
Soran6 ayyok öyle değil merak ettim ne diyeceğini hesabı kapamadim tehdit etti sinea ben ne yap8csm onla mi ugrasicam
- 6 ay
yok o zaman biz onu buluruz merak etme adresine kadar biz onu tehdit ederiz
Soran6 ayuğraşamam o kadar öyle birisi değilim seviyeli şekilde sohbeti bitirmek istedim bekle dedi beklmicem kapicam hesabı yaticam onunla mi ugrasicam
- 6 ay
en mantıklısını yapmış olursun bence
Soran6 ayben ona dedim zaten hesbsu bu gece kapaticsm o da hatrim varsa bekle dedi bende şimdi söyle dedim yairn diyeceklerim senin için önemli dedi ben şimdi bundna ne gibi bir anlam çıkarabilirim ki sen olsan neye yorarsin benim aklıma tehdit geldi ilk
- 6 ay
tehdit edecek bir şey olmadığı için elinde hazır sek*** konuştgu biri var kaçırmak istemiyor ben buna yorarım
Soran6 aysilicem ama o kesin ha bugün silmisim ha yarın 24 satten az bir sürede benden ne sağlayabilir tehdit edip beni kacirmayacskta olabilir
- 6 ay
sen bilirsin
Soran6 aytamam teşekkürler ben silicem riske atmayayim ne diycekse desin 3 gün sonra o da untur bende unuturum
- 6 ay
işte bu kararın arkasında dur sil gitsin
Soran6 ayhatrim varsa yarına kadar dur yoksa da iyi geceler yazmış tam olarak tehdit edecek olsa kaçırmamak için şimdi de edebilirdi öyle değil mi
- 6 ay
evet tehdit edecek olsa yine edebilirdi bunları mesaj ile yazsan iyi olurdu bir dünya yorum oldu karıştı ortalık
Soran6 ayhaklısın da strese girdim durup dururken böyle bir konu için tanışmakta istemem utanç verici bir şey hesabı kapatıp yaticam bir dahada bulusmam öyle şeylere
- 6 ay
bu kötü bir durum değil ki tanışmak ta olmuyor bu zaten ismi bilmem cismini bilmem yani sen kötü bir şey yapmamışsın yaptıysan yani bazı şeyleri merak ettiğin için yapmışsındır
Soran6 ayişte başıma ne geldiyse meraktan geldi zaten siliyorum hesabı da ne diycekse demesin boş yapacakti bence
- 6 ay
boş yapacaktı merak etme başına hiç bir şey gelmez neler gördüm ben burada evli olup görüntülü arayanlar yüzünü gösterenler kimsenin başına bişey gelmedi merak etme
Soran6 ayteşekkürler dostum karşına hep iyi insanlar çıksın bence de bir şey olmaz ama insan bazen onaylanmak istiyor
- 6 ay
haklısın bazen gerçekten ihtiyaç duyuyor insan bazı şeylere teşekkür ederim cümlemizin çıkarsın
Soran6 aykapadim hesabı tekrsr baktım mesajlara yarın bir şey soylicem demiş bende şimdi söyle demişim tamam boş ver o zamn demiş tehdit etmeyecekti büyük ihtimalle dediğin gibi tehdit edecek adam böyle yapmaz direkt ederdi gidersne söyle yaparım böyle yaparım diye o bir gün daha kal öyle git istersen demiş
- 6 ay
korkulacak bir durumun yok merak etme yani birisi saan böyle dedi diyede mahrum kalma yani hayyattan
Soran6 aymahrum kalma olayı değil de ben vicdanı yönden kendimi rahat hissetmedim yaptığımıda pişman oldum ona da boşuna zaman kaybettirmis oldum belki başka birisi bulusurdu bile
- 6 ay
sen bişey yapmamışsın kendini göstermemiş etmemişsin zaten
Soran6 ayistedi de atmadım deli miyim atayım sonra al başına belayı
- 6 ay
aynen öyle 5 parmağın 5 bir değildir kim nerden çıkar bilmezsin bunda vicdan yapacağın bir şey yok rahat ol o yüzden
Soran6 aytamam çok teşekkür ederim dostum iyi geceler iyi dileklerim seninle ✨✨
- 6 ay
rica ederim her zaman iyi dileklerin için teşekkürler her zaman beklerim benimde iyi dileklerim seninle
6 aytekrar sexting istiyor, sen de istiyorsun bence yoksa bunu sorun etmezsin?
07 Yorumla
Soran6 ayistemiyorum pişman oldum yaptığıma resim falan da atmadım ancak kombin atmıştım bir tane ondada yüzüm gözükmüyor biraz göğüs çatalı gözüküyor altım da da pantolon vardı
Soran6 aytehdit eder diye korktum
- 6 ay
korkma yüzün gözükmüyorsa hiçbir şey olmaz, yine de fotoğrafla yapma.. sesli de olmasın, yazışarak yap. ben öyle yapıyorum, kalemim de iyi olunca şerbeti hemen geliyor
Soran6 ayo kombin fotoğrafi zaten sadece göğsü açık giymiştim gözüküyordu hususî bir şey degildi
- 6 ay
fotoğraftan hiçbir sıkıntı çıkmaz, onunla tehdit edeceği bir durum da yok bence. Sesli yapmadın değil mi hiç?
Soran6 ayhayır yazışarak
- 6 ay
hiçbir sıkıntı olmaz, rahat ol. Fotoğrafta yüzün gözükmediği için yine sıkıntı olmaz ama her ihtimale karşı sadece yazışarak yap, eğer kafana yatarsa realde de devam edersin. Sexting yaptığın biriyle realde ister miydin?
Gizli Üye(18-24)6 ayKadınlar bunu niye yapıyorsunuz
Adamı cinsel olarak kendinize bağlayıp sonra hesabı siliyorsunuz ondan sonra adam kızıyor elinden geleni yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayGörüntülü mü yaptınız
18 Yorumla
Soran6 ayhayır yazışarak
Soran6 ayresim falan atmadım
Cevap sahibi6 ayAdını falan gerçekte biliyo mu
Soran6 ayadımı biliyor soyadımi bilmiyor bir tane kombin fotosu atmıştım yüzümü atmadan
Cevap sahibi6 ayBişey olmaz canlı görüşme yoksa
Soran6 ayemin misin s*ksting yaptık ya korkuyorum ne dicek acab diye
Soran6 ayözelden yazamam olmaz burdan konuşalım
Cevap sahibi6 ayDetaylı sorup yardımcı olcaktım neyse iyi geceler
Gizli Üye(25-29)6 ayBeklenilecek bir durum yok, sav başından gitsin
012 Yorumla
Soran6 aytehdit falan eder diye korkuyordum
Cevap sahibi6 ayYaa korkulacak bir durum yok, tehdit etme cesareti varsa etsin 🤣 sende şikayet etmekle karşı tez üretirsin basit şeyler, böyle şeyleri kafana pek takmamalısın
Soran6 ayay ne bileyim korktum öyle sana çok önemli bir şey soylicem hatrim varsa beklersin yairni senin için önemli dedi
Cevap sahibi6 ayEmin ol hiç bir şey söylemeyecek sadece seni oyalıyor, çünkü bugün kapatıcam hesabı dedin, yarın seni ikna etmeye çalışır saçma sebeplerle 😌
Cevap sahibi6 ayTamam yarının cevabını vermiş sana zaten, ama sen konuşmak istiyorsun belli ki, bir kaç gün dsha devam et sonrasına sonra bakarsın
Soran6 aynasıl yani vermiş
Soran6 ayne diyeceğini merak ettim sadece ancka merak başıma iş açmasın beni bulamazsa tehdit edemez sonuçta öyle bir niyeti olsa bile
Cevap sahibi6 ayBeni bir daha göremezsin yazsanda cevap vermem demiş işte 😂 böyle konuşan bir ergenden bir zarar gelmez merak etme, hadi iyi geceler kafanı takma böyle şeylere
Soran6 ayteşekkür ederim dostum 🌸✨
Cevap sahibi6 ayRica ederim dostu, aklına takıldıkça sorarsın
Gizli Üye(25-29)6 ayEvlilik teklifi edecek sanki 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayYine yapacak seninle
Sil gitsin ya00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aykaçma diye demiştir :D
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı.
6 ayYalandan ne diyecek ne olacakki beklentin ne ki
00 Yorumla boş ver onu gel benle yapp
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. Gitmeni istemiyor
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı.
6 ayHamile kalmıs
00 Yorumla
6 ayEkran kaydını almış olabilir mi
00 Yorumla
6 ayYarında istiodur canı knk salla😆
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKesin realde tanıdığın biri
07 Yorumla
Soran6 ayhayır öyle birisi değil internette tanıştım hesap fake gibi zaten resmim falan yok sadece s*eksting yaptık bir kaç sefer o da yazışarak fotoğraf falan atmadım bir tane kombin fotoğrafi atmıştım ondanda biraz göğüs çatalı gözüküyor altım da da normal pantolon vardı hatrim varsa yarını beklerisn senin için çok önemli bir şey soylicem gidersen yüzümü göremezsin dönersende yazmam cevap vermem dedi bende ne oldu şimdi söyle tehdit mi edicen yarın dedim hayır ma**nyak maa**nyak konuşma dedi sen ne düşünüyorsun
Cevap sahibi6 ayDediğim gibi ya tanıdığın biri ya zaman kazanmış
Soran6 aytanımıyorum internetten tanıştım
Cevap sahibi6 ayO belki seni tanıyordur
Soran6 ayhayır tanımıyor eminim
Soran6 ayteşekkür ederim bana bu gecelik bu kadar stres yeter daha fazla konuyu konusmuycsm hesabı kapatıp yaticam
Cevap sahibi6 ayPeki
Gizli Üye(36-45)6 ayAyak yapıyor
02 Yorumla
Soran6 aytehdit mi edecek acaba deidm
Cevap sahibi6 ayHayır seni arzuluyor aslında
Gizli Üye(25-29)6 ayBilemeyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayNiye kapattın
00 Yorumla
6 ayIfsa olabilir
08 Yorumla
Soran6 aynasıl bir ifşa
Soran6 aysileyim mi demesine fırsat vermeden
- 6 ay
Ss alıp sonradan ifşa edebilir hele de foto varsa. Yoksa normal değil
Soran6 ayfoto atmadım ki
Soran6 aybir tane kombin fotosu atmıştım ondada yüzüm gözükmüyor üstümde de kıyafet var
- 6 ay
O zaman iyi umarım ifşa değildir ama yine de dikkatli ol. Ortalık ruh hastası kaynıyor
Soran6 ayhayır ya sadece gogsumun çatalı belli oluyordu altımda da kot pantolon vardi
Soran6 ayne yapayım dinlemeyip hesabı kapatayım mi beklim mi
Bişeu olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Hesabı silme sana yarın önemli şeyler soylicem dedi neden demiş olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler