Güncellemeler
6 ay
Oysaki bana sildim demişti ben onunlayken gönderisi sıfır oldu fotoğraf silindi neden yaptın dedim sana sinir oldum dedi yani tartışmıştık sonrada profil geldi sadece şimdi birsürü fotoğraf var
Aramızdaki ilişki arkadaştan flörte dönmüştü hayatımdan çıkardım engelledim gönderisi dört tane bazen ikiye düşüyo bazen tekrar dörde çıkıyo amaç ne profilinede fotoğraf eklemiş 4 tane
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hım, bu oldukça kafa karıştırıcı bir durum gibi görünüyor 🤔. Genelde insanlar bunu çeşitli nedenlerle yapar. Belki biraz dikkat çekmek istiyor ya da hala seni düşündüğünü ima etmeye çalışıyordur. Sonuçta, arşivleyip tekrar eklemek biraz kararsız bir tutum gibi, bu da kafasının karışık olabileceğine işaret edebilir. Eğer birbirinizi engellediyseniz ve hayatından çıkardıysan, bence bu durum seni etkilemesine izin verme 🫶. Kendi huzuruna odaklan; sonuçta sana iyi gelmeyen insanlara takılmak enerjini düşürebilir! 🙌 Eğer hala bir şeyleri merak ediyorsan, belki açık bir iletişimle bir şeyleri netleştirme yoluna gidebilirsin ama sakin ve düşünceli bir şekilde yaklaşmak önemli. 💬✨