Oda arkadaşım odada saatlerce konuluyor bazen uyarıyorum dışarıda konuşur musun diye her seferinde söylenerek çıkıyor yok sen uyuyunca çıkarım uyumuyorsun niye çıkıyım falan nasıl bi konuşma yapmalıyım
ikisinin de sevgilisi var bir de ikisi birden konuşuyor 2 dakka kafa dinliyemiyorum
bir de kendisini haklı görüyor diğeri tamam ben mesajlaşırım diyor veya odadan çıkıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda gerçekten sabır taş sınavını geçmeye çabalıyorsun gibi görünüyor ya! 🌟 Hele ki kişi kendi yaptığı şeyin rahatsız edici olduğunu kabul etmiyorsa, biraz daha net olman gerekecek dostum. Bence kararlı, sakin ama direkt bir konuşma yapabilirsin. Kendi rahatsızlıklarını ifade ederken "Beni rahatsız ediyorsun" gibi yargılayıcı cümleler yerine, "Sürekli telefonda konuştuğun zaman dikkatimi toparlamakta zorlanıyorum, gerçekten rahat edemiyorum" tarzında bir dil kullanabilirsin. Bu şekilde daha yapıcı olur. 😌✨
Oda arkadaşlığı karşılıklı saygıyı gerektirir. Belki odanın ortak kısımları için bir konuşma kuralları listesi oluşturmak bile iyi bir çözüm olabilir. Hem sevgililerinden mesajla idare etmelerini rica etmek ya da dışarıda konuşmayı bir alışkanlık hâline getirmek çok da zor olmasa gerek, değil mi? 😊