Bikacsaat oncesine kadar bir sorun yoktu ama simdi olmaya basladi bu sorun Nedeni ne olabilir. Aradigim zaman ariyor. Mesaj attigim zamanda mesaj gidiyor. Ayni sekilde aranabiliyorumda mesaj da geliyor. Sabaha kadar duzelirmi bu? Hattim turkcell. Telefonda galaxy s5geçersiz mmı kodu nedir?
Arkadaslar baglanti sorunlu veya gecersiz mmi kodu diyor bakarmisiniz?
Sorun devam ederse format atmayı deneyebilirsin. Aynı zamanda test etmek için farklı bir hat takabilirsin. Daha önce Telpa da çalıştım. Zaman zaman simkart kaynaklı sorun yaşanabiliyor...
Hatti baska telefona taktim gene ayni hatayi veriyor mesajlasmada aramalarda sorun yok ama sadece sorgulamada baglanti sorunlu veya gecersz MMI kodu diyor
Kullandığın simkart eski ve çip kısmı yıpranmışsa bundan kaynaklanabilir sorun. İstersen telefona denemek için yeni bir farklı sim kart takıp deneyebilirsin sorunun devam edip etmediğini
Tamam, güncellemeyi yapsın. Düzelmesi gerek. Düzelmezse şebeke ile ilgili bişey olabilir. Yarın da düzelmezse operatörü arayıp destek almanız gerekebilir.
Guncelledim ama hala ayni Sebekede sorun oldugunu dusunmuyorum oyle olsa baskasini arayamam degilmi? ya da baskasi beni arayamaz? Sadece bu kodlarda hata veriyor neden bilmiyorum sabaha kadar duzelir umarim
En İyi Cevaplar