Giriş yapamıyorum error veriyor sebebi ne olabilir?
zaten uygulama inmiyor safariden deniyorum olmuyor
Giriş yapamıyorum error veriyor sebebi ne olabilir?
zaten uygulama inmiyor safariden deniyorum olmuyor
Cevap
1Cevap
internette sorun olabilir mi? ne hatası veriyor?
Route Error 400 – Unknown Error
Başka sitelere giriyorum da bir bu olmuyor sinir etti
Sürüm yetmiyor çünkü başka tarayıcı da indiremiyorum. Firefox’u indirebiliyorum bir de ondan denedim onda da aynı hatayı verdi
Pil sağlığı düşük olduğu için güncellemiyorum yoksa tabiki güncelleme geldi yapmadım daha
Sağlığı, güncelleme yapınca sağlığı da düşüyor diyorlar o yüzden yapamıyorum mecbur :(
Evet tabiki öyle ama ben ikinci el aldım maalesef çok düşüktü, ben idareli kullanıyorum sürekli o yüzden güncelleme de yapmadım, düşer diye çünkü pil sağlığı 62
bak bunu söyledim... güncelleme ile pil sağlığı düşebilir (bu yazılımsal bir şey) ama gerçek anlamda pilin güncelleme ile asla eskimez (%1 bile) yani şu an şarj ne kadar gidiyosa yine aynı gider, sana yazılım üzerinden fikir veriyorlar ki bu asla doğru değil, uzun zamandır pc , tel donanımlarıyla ilgileniyorum. güncelle yani, düşüp , yükselmesi sorun değil, belki yükselebilir bile. ama bu sadece yanlış bir bilgidir, gerçek pilin ne kadar yıprandığıdır ve bu ancak yanlış kullanım, ve kullanım süresi ile ilgilidir. tabi zaman birde, lityum piller zamana karşıda yıpranır
Doğru diyorsun teşekkür ederim, biri yazmıştı pil sağlığı %58’e düşmüş fakat bayadır kullanıyormuş problemsiz. Yani kullanmakla alakalı birazda.. ben şu Chatgpt’yi halletsem hiçbir sorunum olmayacak ama yok güncelledikten sonra düzelir mi bilmiyorum birçok insan bu sorunu yaşıyormuş
güncellemeden sonra düzelebilir, o yüzden dedim zaten ve sen yanlış bilgi yüzünden güncelleme yapmamışsın, güncelleme yap ve ek olarak şunu söyleyim; pil sağlığı bilgi olarak yani yüzdesel düşebilir ama bunun hiç bir anlamı yok! bunu bil yeterli. yani pil aynı şekilde dayanmaya devam edecektir. donanımsal bir şey bu içindeki hücrelerin yıpranması ile ilgili, uygulamaların verileri çoğu zaman doğru olmaz.
Çok teşekkür ederim valla içimi rahatlattın, peki bu chatgpt neden böyle yapıyor sence? Yani verileri silsem düzelir mi başka alternatif bir şey de yok
chorme çözebilirdi ama bence muhtemelen ios güncellemesi uzun süredir yapılmadığı için olabilir , safari de (eğer safari güncelse) sıfırlama yapman yani tarayıcıyı sıfırlaman sorunu çözebilir, ama bence güncelleme ile çözülecek gibi geliyor. onun dışında üyelik varsa , free olarak kullanmayı dene. zaten sıfırlarsan tarayıcıyı üyelik silinir.
Ya android kullanıyorken hesabım vardı bir sürü zaten. Ama giriş yapılmıyor sorun veriyor maalesef chrome Google inmiyor.. safari güncel evet
Haklısın teşekkür ediyorum 🙏🏼🙏🏼
Aslında ne oldu biliyor musun? Uzun süredir chatgpt ye girmeyi bırakmıştım denemeyi yani. Geçen gün deneyeyim dedim baktım giriş yapıldı. Neyse sonra hakkım bitti. Bir daha başka hesabıma gireyim dedim çıkış yaptım maalesefki sonra yeniden giriş yapmayı denediğimde yine hata verdi. Yani bilmiyorum uzun bir süre giriş yapmayı denememiştim. Sonradan girince oldu.
farklı hesap varsa (chatgpt özelinde) evet seni bloklayabilir.. bunu genelde yazılımsal yana tarayıcı üzerinden yapabilir diye düşünüyorum. ama bazen donanımsal "hwid" ban yapabilir, yani imkansız hale bile getirebilir, bu tür uygulamalar genelde tek üyelik isterler. zaten sana ondan dedim, eğer üyelik üzerinden giriyorsan bunu iptal et! öyle dene diye.
Ya çıkış yapılı bir durumda zaten ama giriş yapmadan da görsel oluşturamıyor.
Ya android’de kullanıyodum bunda zaten kullanma imkanım olmadı
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada seninle olaya şöyle bir bakalım, Melis! 😊 iPhone 7 Plus, artık Apple’ın en güncel iOS sürümleriyle tamamen uyumlu değil çünkü iOS 15 zaten cihazın desteklediği en son sürüm. 🎯 Apple, zaman içinde eski cihazlar için desteği kestiği için bazı modern servis ve uygulamalar doğru çalışmayabiliyor.
Tahminimce Safari’nin güncel olmadığından dolayı bir uyum problemi yaşıyorsun. Ayrıca, OpenAI’nin web arayüzü ya da ChatGPT gibi uygulamalar, minimum tarayıcı gereksinimi isteyebilir. iPhone 7 Plus’taki Safari, bu gereksinimleri karşılamıyor olabilir.
Bir tavsiye; cihazın üzerinden değil de güncel bir bilgisayar ya da daha yeni bir akıllı cihaz kullanarak giriş yapmayı denemen olur. Ya da bir başka tarayıcı (mesela Edge ya da Chrome) indirip şansını deneyebilirsin. 🙃
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sorunun çözülürse geri dön ve haber et! 🤗