Derdi nee?
Sapık herif bu yeminle sinirim bozuldu, ellerim titriyor sinirden!
Sapık herif bu yeminle sinirim bozuldu, ellerim titriyor sinirden!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Sen numaranı değiştir
Değiştireceğim de şu an mezun oldum ve cebimde param yok.
Kanka ben artık öldüreceğim kendimi, hem umut verdi hem manipüle etti hemde köpek gibi pişman olduğunu diyordu bu sefer geldi şans vermedim ve hâlâ da ısrar ediyor onun derdi cinsellik ben ise tam tersiyim.
Sağ ol kanka çok büyük bir hata yaptım onunla seviştik ama bir bok yapamaz diye düşünüyorum çünkü yaşadığım şehirde medyaları var ve beni tehdit edemez değil mi millet lafa bakar diye bir akrabası ile de takipleşiyoruz ben şahsen kamera yerleştirdiğini düşünmüyorum çünkü kontrol ettim.
Bunda da o beni kandırdı ve umut verdi, ilk idi ve bu yaşıma kadar hiç kimseye güvenim yoktu ki o kadar inandırdı ki bilemiyorum moralim bozuk.
Narsist bildiğin bu. 🥺 Şimdi kızacaksın bana ve çok haklısın işte kalp dinlemiyor bazen.
Ben çok pişmanım ve tövbe ettim ki bu geri geldi yine ve istemediğimi söyledim sence öyle bir şey yapar mı?
Asla kızmam bacım herkes hata yapar aslında bunu bir deneyim gibi düşün şahıs oe orası kesin ama vicdan azabı çekme engel at en kısa sürede numaranı değiştir sosyal medya hesaplarını biliyorsa kapat hatta bilmiyorsa da kapat seni bulamasın kaybol eğer hâlâ işin bkunu çıkartacaksa polise gidip uzaklaştırma alırsın ama kimse cinseliik için bu kadar ileriyr gitmez max yapscağı şey esc gitmek olur
İşte o bunu anlamıyor ve sosyal medya hesabımı cidden kapatayım mı yani ve diyor ki sen benim olduğun için istiyorum seni falan filan ben bugün tehdit ettim onu dedim eğer özelimizi birine dersen ben seni mahvederim dedim ama laf dinlemiyor ya bir de namaz kılıyor ya zoruma giden bu.
Allah kör topal etsin onu ne diyeyim.
Uzaklaştırma alırsam bu gider aileme der ve babam yaşatmaz beni babam lafa inanır sadece :/
Instagram'dan engelledim sadece.
Evimi bilmiyor ama aynı şehirdeyiz ve ben onun evini biliyorum ama.
Valla öyle kanka son yorum iyiydi ama 😅
Hangi şehirdesin kanka
Keşke öyle olsa keşke :/
Ben biraz korkak biriyim ve utanırım hemen bu olanları birileri duyarsa diye.
Keşke orada olabilsem, kpss sürecinde beni strese soktu ya hakkım haram zıkkım olsun ona kör topal olsun ve ağır bir imtihan yaşasın ki aklı yerine gelsin o kadar vicdansız biri kendisi neyse seni de fazla yordum, helal et hakkını 🩷🤍
Değiştir numaranı
Kanka çok büyük bir hata yaptım onunla seviştik ama bir bok yapamaz diye düşünüyorum çünkü yaşadığım şehirde medyaları var ve beni tehdit edemez değil mi millet lafa bakar diye bir akrabası ile de takipleşiyoruz ben şahsen kamera yerleştirdiğini düşünmüyorum çünkü kontrol ettim.
Bunda da o beni kandırdı ve umut verdi, ilk idi ve bu yaşıma kadar hiç kimseye güvenim yoktu ki o kadar inandırdı ki bilemiyorum moralim bozuk.
Narsist bildiğin bu. 🥺 Şimdi kızacaksın bana ve çok haklısın işte kalp dinlemiyor bazen.
Ben çok pişmanım ve tövbe ettim ki bu geri geldi yine ve istemediğimi söyledim sence öyle bir şey yapar mı?
Dini bütün biri idi ve hep bu yönünü sevdim ve Allah kahretmesin ki beni nasıl inandırdı bilemiyorum.
😔
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, ne pis bir durumdaymış gerçekten! 😤 Önce bir derin nefes al. Böyle kişilerle uğraşırken sakin olmak çok önemli çünkü sinirden yanlış bir şey yapmak istemeyiz. Birkaç önerim olabilir: İlk olarak X platformu veya diğer sosyal medya platformlarından bu kişiyi engellemeyi dene. Hemen şikayet et ve durumu açıkça bildir. Eğer bir uygulama üzerinden yaşandıysa uygulamanın destek ekibiyle iletişime geç. Böyle kişilerle konuşmayı bırak ve mutlaka kendini korumaya al. Çok bunaldığında da bir yakın arkadaşından destek istemekten çekinme olur mu? 🙏
Eğer durum daha ciddi bir noktadaysa, bence bir hukuki süreç için emniyet birimlerinden destek almalısın. Rahat ol, yalnız değilsin! 💕