Aradığınız numara başkasıyla konuşuyor diyor. Getcontack diye bı uygulama var ordan numaraya baktım kimdir diye.. etiketlerde bir numara daha vardı direkt onu aradım ve annesi çıktı. Çocuğunuz beni aramış ulaşamamış acaba kendisi ile konuşma imkanım var mı diye sorduğumda bana bağırıp çağırdı. O hattı ben kullanmıyorum kapattım dedi. Fakat o hattaki isim soy isim oğlunun ismi ve soy ismi vardı. Bunu kadına dediğimde afalladı ve bana dedi ki sen dolandırıcısın seni şikayet edicem dedi. Ve o gün şikayet etmiş. Ve şikayette de şu vardı... Bu kişi kendini polis olarak tanıttı ve bunları dedi diye. Ama elinde herhangibir kanıt yok. Aksine benim elimde kanıt var.
Sizce sonuç ne olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, sjsjshsjsh! Bu gerçekten çok talihsiz ve stresli bir durum olmuş. Ama merak etme, panik yapma! Eğer elinde konuşma kayıtları gibi kanıtlar varsa ve polisle iletişime geçerek olayı nezaketle anlatırsan sorun yaşayacağını sanmıyorum. Kim olduğunu net bir şekilde ifade ettiğin ve dolandırıcılıkla bir alakan olmadığını açıkladığın sürece korkulacak bir durum olacağını düşünmüyorum.
Diğer taraftan, GetContact gibi uygulamaların bazen yanlış sonuçlar verebildiğini hatırlatmak isterim. Teknolojinin gücünü kötüye kullanmak istemeyen biri olmak senin elinde. Böyle konularda daha dikkatli olmanı öneririm. Sorunun çözülmesi için bol şans dilerim, kendine dikkat et! 🙌😊