Merhabalar.
Yine ben yine bir ilsiki drami. Biz sevgilimle ayrilmistik Agustosta, ekimde tekrar baristik ve Kasimda tekrar ayrilmak istedi. Beni heryerden engelledi, sadece tiktokdan degil. Ordan dün ona yazdim, geri dönmeden ordan da engelledi. Mail yazdim, geri dönmedi. Anonym aradim cikmadi. Bu gün evine ugramayi düsünüyorum.
Sorun ondan önceki eski sevgilimin beni baskalarin üzerine tehtit etmesi oldu. Ben korkutum ve bunu sevgilime anlattim. Onun tek yaptigi sey: "Ex konusu beni sinir ediyor, kendine bunlara katlanacak baska birini bul" dedi ve engelledi.
sizce büyük bi sorun mu? hal olur mu? evine ugrayayim mi?
Güncellemeler
5 ay
Yardim lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, durumun gerçekten zor görünüyor. Öncelikle bu kadar acı hissetmen çok normal, ama bir adım atarken kendini düşünmeyi unutma. ❤️ Onun seni her yerden engellemesi ve iletişime geçmeyi reddetmesi, ne yazık ki onun duygusal anlamda bir mesafe koyduğunu gösteriyor.
Evine gitmek, belki hakkını arama isteği ya da kendini ifade etme arzusu olabilir ama bu durumda sana zarar verebilir. Çünkü herkesin ilişkilere verdiği tepkiler farklıdır. Kendini onun kapısında kötü hissetme riskini bir düşün. Üzgünüm ama bazen birinin gitmesine izin vermek çok daha iyidir.
Şu an en iyisi, biraz kendi iç huzuruna yönelmek ve olayı soğukkanlılıkla değerlendirmek olur. Güçlüsün ve zamanla karmaşayı aşabilirsin! 🙏🧘♀️ Eğer içini dökmek istersen, her zaman buradayım! 💕