bisi anlaticam merak ediyosaniz okuyun yoksa direkt soruya cevap verebilirsiniz...
takip ettigim amerikali bi youtuber vardi tamam mi. bu kızın da cok yakin bir arkadasi vardi birlikte video cekiyorlardi, bu yakın arkadas bir yandan da onlyfans yapiyor ama ben hic girmedim kızın hesabına. neyse gecen gun fark ettim, bu iki kiz birbirinin fotolarini beğenmiyor story atmıyorlar falan yorumlara da yazmislar aralari bozulmus herhalde. ben bu kızı biraz stalkladim, kızın bir sevgilisi var birlikte fotograf atmislar, sevgilisinin hesabina girdim 800 900 civari takipçisi var hesap gizli. cocuk da amerikali. takip atıyım kabul ederse stalklarım dedim. 5 10 dk sonra cocuk takibimi kabul etti GERI TAKIP ATTI VE STORYMI BEGENDI? korktum aw bir de soylemesi ayip manita yaptim (son derece reel merak etmeyin) ama bu cocuk da o kadar benim tipim ki... begendigim son 5 erkek birbirine asiri benziyo zaten. yaz gitsin celeb dedim ama yazmadim tab2 cunku aramizda iki tane sey var, sevgililerimiz ve koca bir okyanus.
neyse ben de yeni askimin sevgilisinin onlyfansina bakmak istedim neler paylasiyo diye. hesaba giremedim tabii para mi vericem, redditten baktm ve burada yazamayacagim kadar acık secik seyler gordum... sasirdim biraz da bir erkek nasil sevgilisinin afedersiniz g0t deliginin fotoğrafı internette geziniyorken onu sevmeye devam edebiliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer