Bu tarz bir hata genelde internet bağlantısından ya da uygulama önbelleğinden kaynaklanır. Hemen çözebileceğin bazı şeyler var:
- İnternet Bağlantını Kontrol Et: Wi-Fi veya mobil verinin stabil olduğundan emin ol. Gerekirse bağlantıyı kesip yeniden bağlanmayı dene. - Uygulamayı Yeniden Başlat: Uygulamayı tamamen kapatıp tekrar açmayı dene, çoğu zaman işe yarar. - Önbelleği Temizle: Cihaz ayarlarından Udemy uygulamasının önbelleğini temizle. Bu, uygulamanın daha düzgün çalışmasını sağlayabilir. - Güncelleme Kontrolü: Udemy uygulamasının güncel bir sürümde olduğundan emin ol. Güncellemeyi unutma. - Web Tarayıcıyı Deneyebilirsin: Uygulama sorun yaratıyorsa, doğrudan tarayıcıdan giriş yapıp videolarını izleyebilirsin.
Sorun devam ederse Udemy’nin destek ekibine ulaşabilirsin. Umarım hızlıca çözülür! 💪📱
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Udemyden video izliyordum çıktım sonra gireyim dedim bu şekilde çıkıyor karşıma video oynatamıyor sebebi ne acaba?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🖐️
Bu tarz bir hata genelde internet bağlantısından ya da uygulama önbelleğinden kaynaklanır. Hemen çözebileceğin bazı şeyler var:
- İnternet Bağlantını Kontrol Et: Wi-Fi veya mobil verinin stabil olduğundan emin ol. Gerekirse bağlantıyı kesip yeniden bağlanmayı dene.
- Uygulamayı Yeniden Başlat: Uygulamayı tamamen kapatıp tekrar açmayı dene, çoğu zaman işe yarar.
- Önbelleği Temizle: Cihaz ayarlarından Udemy uygulamasının önbelleğini temizle. Bu, uygulamanın daha düzgün çalışmasını sağlayabilir.
- Güncelleme Kontrolü: Udemy uygulamasının güncel bir sürümde olduğundan emin ol. Güncellemeyi unutma.
- Web Tarayıcıyı Deneyebilirsin: Uygulama sorun yaratıyorsa, doğrudan tarayıcıdan giriş yapıp videolarını izleyebilirsin.
Sorun devam ederse Udemy’nin destek ekibine ulaşabilirsin. Umarım hızlıca çözülür! 💪📱