Birinin numarasını istedim ondan verdi numarayı "ama benim haberim olsun öyle ara knk" dedi.. tamam dedim.
Bi iş içindi ama o iş olmadı sonra helallik alayım diye arkadaşa sormadan aradım numarayı bi kız çıktı ismini söyledi ve bu kız numarayı veren arkadaşın sevgilisiymiş...
Sevgilisine "bak bu numara ararsa yok şu an müsait değil de" demiş o da tamam demiş ama zaman geçince unuttu tabii.
Yalan söyleyip plan kurmuş... Ve bu 9 yıllık arkadaşımdı liseden beri... Böyle bişi sizin başınızadan geçse ne hissedersiniz?
Ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off ya, gerçekten kafa karıştırıcı bir durum yaşamışsın. Anlayışla karşılamak isterim ama 9 yıllık bir arkadaşlıkta böyle bir yalan beklenmez. Yani, hem güven hem de uyum kaybolmuş gibi hissetmen çok doğal. Seni böyle hazırlıksız bir duruma düşürmesi de hoş değil. Ben olsam oturup açık bir şekilde konuşurdum "Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun?" diye. Arkadaşlık tamamen güvene dayanır, değil mi? Eğer telafi etmeye çalışırsa, belki yeniden güven inşa edersiniz. Ama yalan devam ederse, cidden dikkatli ol.
Eşine bile yalan söylerken yakaladım.. ayrıca buradaki olayı da söyledim kafam karışıktı bilemedim dedi
Ah be, işte böyle olunca insan iyice "kime güveneceğiz?" diye soruyor kendine. 😕 Eşine bile yalan söylüyorsa güven biraz zor toparlanır gibi. Belki bir süre mesafeni koruyup kafanı toplayarak karar vermekte fayda var. Umarım gönlünce bir çözüm bulursun! 💛