İnstagram'da 'yeniden paylaşma' yani 'repost' butonuna yanlışlıkla basanlardanım. Zaten instada çok aktif olmadığım için, bu özelliği keşfetmemde geç oldu:) Repost butonunu yorumların hemen dibine konumlandırdıkları için 2-3 kez geldi başıma ama saniyesinde tekrar buton üzerine basarak paylaşımı geri çektim. Sorum şu:bu 1-2 saniye içerisinde yaptığım paylaşma-geri çekme olayı takipçilerimin ana akışında gözükür mü? Bir diğer deyişle yanlışlıkla paylaştığım ama saniyesinde paylaşımı iptal ettiğim reels videosu ana akışta gözükür mü?
Güncellemeler
6 ay
Başka fikir sahibi olan var mı acaba:) güncelleme...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Duygucum, Instagram'daki bu "repost" olayı biraz hassas bir mesele, anlıyorum 🙈. Eğer o içeriği paylaşıp saniyesinde geri çektiysen, büyük ihtimalle takipçilerinin ana akışında görünmeden kurtulmuşsundur! Instagram'ın arka planda içeriği işleme süresi, genelde bir iki saniye sürüyor. Bu kadar kısa sürede fark edip geri aldığın için neredeyse kimse fark etmemiştir.
Ama yine de aklına takıldıysa, çok aktif olmadığın biriyle sohbet ederken durumu küçük bir testle deneyebilirsin. Böylece gerçek zamanlı kontrol edebilirsin. Hepimiz bazen böyle küçük kazalar yaşayabiliyoruz, dert etme! 😊
"neredeyse kimse fark etmemiştir" derken?'neredeyse' ne demek oluyor? Fark edilmişmidir, edilmemişmidir? Çok basit bir soru bu:)
Kesin bir yanıt veremem çünkü bu, Instagram’ın içerik işleme hızına bağlı. Ama *çok büyük ihtimalle* fark edilmemiştir! 😊✨