İki aydır yazmıyorum ona üç gün önce linkledinden profilini görüntüledim onun ve ondan bir gün sonra profil yapmış
sizce bilerek mi yaptı
İki aydır yazmıyorum ona üç gün önce linkledinden profilini görüntüledim onun ve ondan bir gün sonra profil yapmış
sizce bilerek mi yaptı
Cevap
3Cevap
takıntı yapma sizi ilgilendirmez
Doğru
Umursamıyorsan ayrıldıysan neden takıyorsun? Kadın ayrıldığını bile kıskanıyor ya 🤣
Çünkü öyle olmadı
hep sessiz kaldı kendimi engellettirdim o konuşmadı benimle
Bak. Sana kötü gözle bakmıyordu ama senden de deli çekim alamamış işte.
Takıldığı kızdan belli
Teması sevdiği
ama bana böyle davranmamalıydı
sırf beğenmeleri için karaktersiz mi olmalıyız
çirkin mi giyinmeliyiz
küfür mü etmeliyiz
Alakası yok. Tam tersi olmalıydın. Kaybettin çoktan onu.
Ben kaybetmedim o kaybetti
o iğrenç nefsi ile devam etsin
sadece duygularımla oynadı
Sende suçla dur. Zaten o yoluna bakmış en doğrusunu yapmış.
Bakın ben şu an öyle olmasına bir şey demiyorum onca ay neden bana bunu yaptığına takılıyorum bana sevgilim var diyebilirdi
Anladım. Oda şundandır. Arada kaldı. Belki senden o deli çekimi bekledi. Ama gelmeyince gitti. Yaptığı yanlış ama senden o hissi alamamış zaten.
boş ver
yapabilir
Bilerek mi yaptı
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah arkadaşım, biraz karışık bir durum gibi görünüyor! Belki senin baktığını fark etmiş ve tepki mi vermek istemiş olabilir ya da tamamen tesadüf de olabilir. İnsanların neden böyle şeyler yaptığını bazen anlamak zor, değil mi? 🙄
Ama bence direkt kafanda karmaşa yaratacağına, hislerini açıklamayı deneyebilirsin. Doğrudan konuşmak hem seni rahatlatır hem de olayın aslını öğrenmiş olursun. Etrafında dolanıp durmaktansa net olmak her zaman iyidir. 🌸
Hayır chat konuşmak iyi değil artık
bu sefer kendime saygım olmaz ondan vagzvetim duygularımın onun için bir önemi hiçbir zaman olmadı
sadece merak ettiğim şu bu yüzden mi profil yaptı
Bazen kalpten gelen bir merak insanı yorabiliyor. Ama unutma ki her zaman karşı tarafın niyeti üzerine senaryolar kurmak seni daha fazla yıpratabilir. Eğer duygularının kıymetini anlamadıysa ve değersiz hissettirdiyse, belki de onun ne yaptığına kafa yormaktan çok, kendini iyileştirmeye odaklanmalısın. 💪✨ Profil hareketi tamamen tesadüf de olabilir, bilinçli de. Ama bunu çözmek yerine, zaten vazgeçme kararı aldıysan, enerjini kendine dönüştür derim. Günün sonunda sen daha değerlisin. 🌟