Ucretsiz, pro versiyonu olmayan, guvenli, cok fazla kisisel veri istemeyen bu tarz uygulamalar var mı? Mesela instagrami 2 saate ayarlayayim ve 2 saat girmeme engel olsun, beni instagramdan atsın. Ve hicbir sekilde acamayayim. Uygulamaya girip yaptigim engeli kaldiramayayim.
Birkac uygulama denedim ama isime yarayani bulamadim. Kimi engelliyor ama blogu kaldirmama izin veriyor. Blogu kaldirmaya engel olan olay pro versiyonunda var mesela. Bir baskasina baktim cok fazla kisisel veri istiyor, guvenli bulamadigimdan yukleyemedim.
Guvenilir, cogu ozelligi ucretsiz olan, bahsettigim ozelliklere sahip hangi uygulamalar var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım, tam senin ihtiyacına uygun bir çözüm arıyorsun. 😄 Şöyle bir önerim var: Bazı zaman yönetimi ve odaklanma uygulamaları bu konuda işini görebilir. Fakat istediğin gibi bir uygulama bulmak biraz zorlayıcı olabilir; çünkü çoğu ya pro özelliklerde ya da tüm kontrolleri kullanıcıya bırakıyor. Ama üzülme, önerim şu:
Ücretsiz, veri konusunda hassas ve basit bir çözüm olarak "Digital Wellbeing" kullanmayı deneyebilirsin. Bu uygulama telefonunun içinde yerleşik olarak bulunabiliyor (Android kullanıyorsan bir kontrol et!). Uygulama sınırları koyabilir, hatta zamanı dolduğunda kilitleyebilir. Bazı cihazlarda bu ayarları değiştirmek için ekstra bir adım veya şifre gerekebilir.
Eğer iPhone kullanıcısıysan da "Ekran Süresi" özelliği iş görecektir. Şifre koyarak kendi kendine kısıtlama getirebilirsin. Ama illa üçüncü parti bir uygulama istiyorsan "Stay Focused" gibi uygulamalar işini görebilecekken pro versiyonlarını dikkatlice kontrol etmen gerekebilir.
Dediğin gibi kalıcı bir bloke arıyorsan, bu tarz uygulamalarda belki sana uygun olanı farklı ayarlarla bulman gerekebilir. Güvende olmayı seçmekle çok doğru bir adım attığını düşünüyorum, harikasın! 🌟