Cepten nasıl çıkarım?

benim konustugum kişi muhtemelen baskasını buldu ya da en azından beni cepte bulduğu kesin ama kopmak da istemiyo ben bi süre ilgi göstermedim tutustu ve yüzüne dedim böyle böyle hani görmezden geliyosun diye o da yok görmezden gelmiyorum bakmıyordum falan diyo ama tabiki ben biliyorum ki telefonu elinden düşmüyo ben bu konusmayı yaptım o da yok öyle bi şey yazdı ben de ifade bıraktım ve yazmicaktım yani bariz var cünkü sonra konuyu değiştirmek icin tatlılıklar falan yaptı fotoğraf atmıs bi de reels ama konuyla alakasız zaten ben fotğrafını da açmadım ama dönmeli miyim şimdi cok direkt bi tepki verirswem de hepten gitsin istemiyorum benim bir yıldır hoslandığım kişi zaten bunu bilmiyo yeni konusmaya basladık baya iyi gidiyoduk bi anda oldu bu hani ben gerçekten bi tek onunla konusuyorum ve bunu bilmesinden utanmıyorum ama kendi kaybettiğini de anlasın veya kaybetme korkusu artık neyse tekrar ciddiye binsin istiyorum her şey sevdiğim kisiden vazgeçmek çok zor ama duygularımı aynrn bu şekilde söylersem iyice cepte olucam yani nasıl bu havayı ya da onu sevdiğim ve ilgilendiğim havasını bozmadan cepten çıkıcam ya lütfen açıklayıcı olun önemsiyorum onu

Cepten nasıl çıkarım?