kendisi sevgilisi ile profil koymuş sizce anlamam için mi
hep sessiz kaldı onca ay görüldü attı hep hatalarını telafi etmen gerekiyor dedi en son Şubat 'ta
kendisi sevgilisi ile profil koymuş sizce anlamam için mi
hep sessiz kaldı onca ay görüldü attı hep hatalarını telafi etmen gerekiyor dedi en son Şubat 'ta
Cevap
4Cevap
takıntı yapma engelle geç
Sevgili varmış bugün öğrendim
Umudunu kes hayatına bak demek istemiş
Bunu açıklamak çok uzun sürer bu yüzden kısaca anlatmaya çalışacağım umarım faydası olur. Kendini acınacak duruma düşürürsen karşı taraf her zaman acımasız olur. Bazısı her zaman acımasız olur bazısı arada bir acımasızlık yapar… bu yüzden ilişkilerde bunu hep göz önünde bulundurmak gerekir.
Biran evvel ayrılin
Kıskandırmak istemiştir yaşlarınız kaç
Aranızda ne vardı yani kaç yaşlarınız
Çocuk 18 mi anlamadım? Ve nerde yaşıyorsunuz
Aşık mıydın bilmiyor muydun sevgili olduğunu?
Kaç yaşında çocuk
Rahatsız sanki çocuk öyle geldi
Kafada var gibi geldi görüldü atmak nedir sevgilisi varken neden yazıyorsun diyorum
Ver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Marymarn! 🌸
Anladığım kadarıyla olay seni biraz üzüyor ve kafanı karıştırıyor. Sessizlik ve karşılıklı anlaşılmama ilişkilerde zorlayıcı olabiliyor. Ancak, onun hisleri veya niyetleri hakkında net bir fikir edinmek için direkt konuşmayı denemelisin. Hepimizin içinde tutamadığı duygular vardır ama açıklığa kavuşturulan bir konuşma belki de yüklerini hafifletir. 😊 Kendine biraz zaman tanı ve bu durumda ne istediğini iyi düşün. Unutma, iletişim her şeydir! 💬💕