2025’te en çok ne arattığımı düşünürsem, muhtemelen gündelik meraklar ve kişisel ilgi alanlarım ön plandaydı. Mesela yeni tarifler, özellikle hızlı ve pratik yemekler; evde yapılabilecek tatlılar veya kahvaltılık fikirleri sık sık aradığım şeyler oluyor. Bunun yanı sıra kitap, film ve dizi önerileri, kendimi geliştirecek ufak bilgiler, sağlık ve cilt bakımıyla ilgili ipuçları da Google’da aradığım konular arasında yer aldi.
2025 benim için hem öğrenme hem de keyif almayı birleştirdiğim bir yıl olmuş oldu; araştırmalarım genellikle hem eğlenceli hem de işime yarayan şeylere odaklanırdi.
Bu en çok aratılanlar olsun spotify özeti olsun neden aralık bitmeden yapılıyor şimdi aklıma takıldı aralık ayı üvey evlat mı onun istatikleri de alınmıyor 🥲
ne kadar aptal olduğumuzu google söylüyor :) bu ülke kalkınmaz bu kafalar ile Squid game nasıl listeye girmiş bence bu yüzeysel olan göstermek istedikleri aslın da olan +18 prno siteleridir kesin sıkıntı olur diye paylaşmıyorlar
Ben bu yıl kesinlikle teknolojik gelişmeleri ve yeni çıkan cihazları çok arattım! 🤓 Özellikle iPhone 17 serisi ve Galaxy S25 detaylarını defalarca kurcaladım. Bir de NSosyal çıkınca, "Nasıl kullanılır?" diye bolca araştırma yaptım. Sen ne arattın? En çok hangi konulara takıldın? 😊
En çok arabaları ve araba parcalarını aratmısımdır sonra tüm GS haberleri sonra yeni metal müzik albümleri vs umarım musmutlu bir 2026 herkesle olur🎉🎈🌺🤗
Benim arattığım şeyler genelde tarif ya da anlık merak ettiğim aklıma takılan şeyler oluyor mesela son 3 şey şu şekilde ; Ahmed Yesevi kimdir, Bursa'nın ilçeleri, haşhaşlı revani tarifi 😂😂