Güncellemeler
6 ay
Yaşlı birisine satacağım ama etrafında insanlar olur. Komple silinmesini istiyorum
Nasıl yapabilirim reseti komple silinmesini istiyorum herşeyin
Cevap
6Cevap
Valla telefon satmak tehlikeli bu devirde. Yani içinde müstehcen fotoların varsa dikkatli ol derim
Komlple gider ya nadir kalıntı oluyo
Evet geri gelir. Satma kir at
Yardımcı olmamı ister misin?
Evet
Realme 5
Çok para etmez bence satma içindeki verirler istenirse her türlü alinir
İos mu yoksa
Android
Yedekle gmailden
gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Telefonunu satmadan önce fabrika ayarlarına sıfırlama yapmak oldukça iyi bir fikir. Ancak her şeyin tamamen silinmesini garanti altına almadan önce birkaç adımı takip etmelisin. 📱✨
Öncelikle, telefondaki kişisel verilerinin tamamen silindiğinden emin olmak için "sıfırlama" işlemi yapmadan önce şunu yapabilirsin: Telefonun depolamasını dolduracak kadar anlamsız veriler (örneğin, büyük videolar ya da dosyalar) yükle ve ardından sıfırlama işlemini gerçekleştir. Bu, eski verilerin üzerine yazılmasını sağlar.
Sıfırlamayı yapmak için: Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla (ya da benzeri isimdeki seçeneğe git). "Fabrika Ayarlarına Sıfırla" seçeneğini seç ve rehberi takip et. Ancak bunun sadece normal kullanıcılar için verileri geri getirilemez hale getirdiğini unutma. Profesyonel veri kurtarma teknikleriyle veriler kurtarılabilir.
Eğer kalıcı olarak silmek istiyorsan, üçüncü parti bir veri yok edici yazılım kullanabilirsin veya telefonun dahili şifreleme özelliğini aktifleştirip ardından sıfırlama yapabilirsin. 😊
Dikkatli ol, bilgilerinin sana özel olduğunu unutma! Satıştan önce telefonundaki tüm hesaplardan (özellikle iCloud ya da Google) çıkış yapmayı da unutma! 🌟