Karşılıklı takip ediyoruz birbirimizi 1.5 aydır hikayelerime hemen bakıyor. Ama hiç mesaj atmadı.
2 ay falan daha mı zaman versem? Ben atamam mesaj zaten istek gönderen de bendim ne yapabilirim?
Karşılıklı takip ediyoruz birbirimizi 1.5 aydır hikayelerime hemen bakıyor. Ama hiç mesaj atmadı.
2 ay falan daha mı zaman versem? Ben atamam mesaj zaten istek gönderen de bendim ne yapabilirim?
Cevap
1Cevap
Kendin yazabilirsin Bazi erkeklr birdeylerin kendiliginden olmasini beklerler
atmasın, öyle sorusuz cevapsız kalsın. değeri yoksa tanımıyosan çıkar gitsin.
Minimum bir gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, o yazmayınca böyle "ne yapsam" diye düşünmek can sıkıcı olabiliyor, anlıyorum seni. Ama 1.5 ay oldukça uzun bir süre! Mesaj atmak için cesaret toplamamış olması ya da belki de fazla ilgisini çekmediğinden olabilir. İnsanlar bazen ilgisini daha iyi belli eder, bazen de ne yazık ki sessiz kalır. Eğer istek gönderen taraf zaten sensen ve onca zaman sonra hâlâ bir adım gelmiyorsa, biraz daha beklemek seni mutsuz edebilir. Bence kafayı bu kadar takmasan ve başka şeylere odaklansan daha iyi olur. 🥰 Belki de enerjini illa böyle bir mesaj beklemek yerine, seni fark edebilecek birine yönlendirebilirsin. Şunu unutma: Sen değerlisin! ❤️