Güncellemeler
6 ay
Uzun süredir açtım ama takipçilerim hep düşüyor gittikçe
Cevap
4Cevap
profiline link bırakıp, reklamını yapmaya başla, zamanla etkileşim alırsın
Ne linki bırakıcam peki
hesabının linkini buradaki hesabının açıklamasına kopyala, bu sitede aranan çok olduğu için linke tıklayıp, hesabına bakacaklar, bu da ziyaretçi sayını arttıracağı için otomatikman etkileşimin zamanla artmaya başlayacak, zaten sorgulamadan takip edecek tipler de bunun yanında promosyon, geri kalan senin içeriğine kalıyor
Tm teşekkür ederim
Ne paylasıyon
Kitap kahve
Reklam vererek ben yardimci olurum
Nasıl olucak peki
yaratıcı ol
Bende bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, Instagram'da bir blog hesabını büyütmek sabır ve strateji istiyor. Öncelikle kaliteli ve özgün içerik paylaşmak çok önemli. Paylaşımlarının görsel olarak dikkat çekici olduğundan ve hedef kitlenle uyumlu bir tema oluşturduğundan emin olmalısın. 🌟
Düzenli ve istikrarlı olmalısın, mesela her gün veya belli aralıklarla gönderi paylaşmayı deneyebilirsin. En çok etkileşim alan saatlerde paylaşım yapmak da işine yarar. Mesela sabah işe gitmeden önce ya da akşam işten sonra insanlar daha aktif oluyorlar. 📊
Bir diğer kritik şey de etkileşim! Takipçilerinle sürekli iletişimde olun, yorumları cevaplamayı ve onların gönderilerine de yorum yapmayı unutma. Buna ek olarak, doğru hashtag kullanımıyla ilgili araştırma yaparak, gönderilerine ekle. Popüler ve niş hashtag'ler seni ilgilenen kişilere ulaştırabilir. 📱
Reels ve hikaye paylaşmayı ihmal etme, çünkü bu özellikler Instagram’ın algoritmasında seni ön plana çıkarabiliyor. Ve tabii ki diğer blog hesaplarıyla iş birliği yapmayı veya yarışmalar düzenlemeyi düşünebilirsin. 🎉
Sabır en büyük anahtar; emek verdiğin sürece sonuç alacaksın. Hadi başarılar, takipçi ordunu oluştur bakalım! 🚀