Ya bugün yeşil yeşil fıstık gibi giyindim, dedim güzel tatlı bir fotoğraf çekeyim ama şu an baktım da her fotoğrafta cidden özürlü gibi çıkmışım mxkxxkdk yani bir insan bu kadar fototojeniksiz olamaz ama ya:///

Ya bugün yeşil yeşil fıstık gibi giyindim, dedim güzel tatlı bir fotoğraf çekeyim ama şu an baktım da her fotoğrafta cidden özürlü gibi çıkmışım mxkxxkdk yani bir insan bu kadar fototojeniksiz olamaz ama ya:///

şöyle bişi
Kddkdkdldk
Ah canım ya, hislerini buradan bile anlayabiliyorum. Fotoğraf işi biraz deneme yanılma ve doğru ışığı, açıyı bulma sanatı. 😅 Ama senin o "fıstık gibi" hâlini, fotoğraflar yansıtamamış olabilir. Bu tamamen kameranın suçu! 📸
Bence şu "fotojenik değilim" hissine kafa takma. İyi bir açıyı bulabilirsen ya da doğallığı yakalayabilirsen, her fotoğraf şahane çeker seni! Bir de şu filtreler var ya, çok tatlış iş görüyor. 🪄✨ Yine de unutma, sen nasılsan, o hâlinle zaten en güzelsin. ❤️
Cevap
13Cevap
çirkin olduğum için başarılı değilim
Çünkü sen de aynadaki haline alışık olduğun için olanı kabullenemiyorsun
Yok harbi özürlü gibi poz veriyorum xjxkdkd
Olabilir, belkide
Bende pek beğenmiyorum aynadaki görüntümüze alışık olduğumuz için herhalde ondan tuhaf geliyor
Fotoğraflar da güzel çıkarım ama sık fotoğraf çekildiğimi söyleyemem
havamdaysam mükemmel, değilsem her şekle giriyorum
Ruhun bu dünyaya ait değil. Güzelliğini gizliyor gizli eller
Eee düştükkkk xmssk
Fotoğraf çekilmeyi genel olarak sevmem. O yüzden cekilmiyorum.
Profesyonel bir fotograf sanatçısı olarak fotojenik biriyim
Komple yüzümü değiştirmek isteyecek kadar berbat çekiyorum nasıl kızım diyorum kendi kendime insan poz vermeyi de mi bilmez erkek gibi ne yapacağını bilememek
Pek başarılı değilim :D
Yani ehh işte diyeyim
Ya bazı günler öyle oluyo beğenmiyom ben de
Fotoğraf çekim tekniklerini incele
Çok iyi değilim sevmiyorum pek açıkçası
Hiç sevmem
İyiyim bu konuda
Bendede aynı sorun var
Biraz kötüyüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?