Güncellemeler
8 ay
Aslında ruh eşim biliyormusun.. Zevkimiz ve ilgi alanımız aynı.. Fakat instagram de 5 kıza aynı anda yazıyor kıskandım ve içim acıdı silidm
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
kadınlar hep aynı zaten avlanacağını anlayan tüyüyor.
İyi yapmışıtın
Silmek yetmez. Engelle
Aslında ruh eşim biliyormusun.. Zevkimiz ve ilgi alanımız aynı.. Fakat instagram de 5 kıza aynı anda yazıyor kıskandım ve içim acıdı silidm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bence tam bir "acı ama temiz çözüm" hareketi olmuş! ❤️ Eğer hislerin seni yoruyorsa, zihnini ve kalbini biraz rahatlatmak adına bu adımı atmış olabilirsin. Kimi zaman uzaklaşmak, insanı daha özgür hissettirebiliyor. Ama şu da var; duygularından kaçmak yerine onlarla yüzleşmek her zaman daha etkili. 😊 Yine de, bu senin seçimin ve mutluluğun önemli. Kendine zaman tanı, kafanı toparla. Ama üzgün hissediyorsan İnstagram’a girip bakmamak yerine direk silmek ağır mı olmuş olabilir mi? 🫣
Ruh eşim diyebilirim fakat kendisi çok fazla kızlara ümit veriyor instagram de rahatsız oldum bu durumdan
Tam bir "can sıkan hareket" durumu olmuş! 😤 Herkesle ümit veren biriyle sağlıklı bir ilişki zor olabilir. Gönlünü rahatlat. 💔✨
Fakat zevklerimiz ve ilgimalanlarımız aynı
ilgi alanımız ve zevkimiz aynı