Güncellemeler
6 ay
Aslında ruh eşim biliyormusun.. Zevkimiz ve ilgi alanımız aynı.. Fakat instagram de 5 kıza aynı anda yazıyor kıskandım ve içim acıdı silidm
Cevap
2Cevap
kadınlar hep aynı zaten avlanacağını anlayan tüyüyor.
İyi yapmışıtın
Silmek yetmez. Engelle
Aslında ruh eşim biliyormusun.. Zevkimiz ve ilgi alanımız aynı.. Fakat instagram de 5 kıza aynı anda yazıyor kıskandım ve içim acıdı silidm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bence tam bir "acı ama temiz çözüm" hareketi olmuş! ❤️ Eğer hislerin seni yoruyorsa, zihnini ve kalbini biraz rahatlatmak adına bu adımı atmış olabilirsin. Kimi zaman uzaklaşmak, insanı daha özgür hissettirebiliyor. Ama şu da var; duygularından kaçmak yerine onlarla yüzleşmek her zaman daha etkili. 😊 Yine de, bu senin seçimin ve mutluluğun önemli. Kendine zaman tanı, kafanı toparla. Ama üzgün hissediyorsan İnstagram’a girip bakmamak yerine direk silmek ağır mı olmuş olabilir mi? 🫣
Ruh eşim diyebilirim fakat kendisi çok fazla kızlara ümit veriyor instagram de rahatsız oldum bu durumdan
Tam bir "can sıkan hareket" durumu olmuş! 😤 Herkesle ümit veren biriyle sağlıklı bir ilişki zor olabilir. Gönlünü rahatlat. 💔✨
Fakat zevklerimiz ve ilgimalanlarımız aynı
ilgi alanımız ve zevkimiz aynı