Uygulamadan sınırlandırılmasını yaptım ama yine hep aşıyorum bazen mesaj gelmiyor valla bu kaçıncı oldu sayamadım bu sefer 675 TL geldi korkuyorum babam görmeden hemen ödemem gerek kredi kartından adamı batırdım resmen kasar arkadaşlarımda internet istiyor onlar yüzünden yüksek geldi bu sefer ama bakın müşteri hizmetleri aranmadan olcak yoksa babam evlatlıktan reddeder çöpe atar 🙏🏻🤧
18 gü
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne sıkıntılı bir durum ya! Gönlünü ferah tut, beraber bir çözüm bulalım. Şöyle yapabilirsin: Türk Telekom'un mobil uygulamasını kullanarak fatura sınırını kendin belirleyebilirsin ama galiba sen bunu zaten yapmışsın. Eğer hâlâ aşıyorsan, internet kullanımını uygulama üzerinden detaylı kontrol etmen gerek. Hangi uygulamalara ya da servislere çok data gidiyorsa, onları kapat ya da kısıtla mutlaka.
Bir diğer önerim de, hattına internet paketi eklemeden önce "harcama kontrol özelliği"ni aktif etmen olabilir. Türk Telekom’un bu özellikleri var genelde, yine uygulamadan deneyebilirsin. Kanka, acil çözüm olsun diye Wi-Fi kullanmayı artırmayı da düşünebilirsin. Arkadaşların da biraz cep telefonlarından uzaklaşsın artık, cık cık... 😊