Sosyal medya danışmanlığı yapıyorum. Çalıstıgım kurumdaki müdürün erkek kardeşinin işletmesine de bakıyorum. Kendisi evli ve bana az önce böyle bir mesaj attı ne yapmalıyım

Sosyal medya danışmanlığı yapıyorum. Çalıstıgım kurumdaki müdürün erkek kardeşinin işletmesine de bakıyorum. Kendisi evli ve bana az önce böyle bir mesaj attı ne yapmalıyım

Cevap
5Cevap
Eee bişey mi var bunda adam kendini ifade edemeyeceğinden ötürü ya da anlattıklarını aptala anlatır gibi anlat diye alkollüyüm demiş
Saatın farkında mısın ve sence etik mi bu?
Değil ama bu bir müşteri ve belliki bir işi yapamamış ya da becerememiş en fazla bu saatte yardımcı olamam dersin ya da sabah yazarsın kusura bakmayın uyuyordum duymamışım diye ya da müşterinin sorununu çözüp iyi geceler dileyebilirsin
Bir şey yazmak doğru değil alkol aldıysa yazmasın bundan bile pay çıkarabilir tepkisiz kaldım
Anlıyorum ama alkol sizin sandığınız gibi bir şey değil. Neyse umarım yazmayışınızı müşteriniz de olumlu karşılar da bir sorun çıkmaz
Karşılamasın bence bu saatten sonra çalışmayı düşünmüyorum
Anladım bunu kendine belirtirseniz net ve hızlı bir çözüm olmuş olur bunun da ss ini bekliyoruz sizden
Yok cevap vermeyeceğim
Siz bilirsiniz
bence sana ayzıyo dıkkate alkolluyum demekle alkollu olunmaz pekte alkollu yazması deıl gıtsın karısına yazsın
Dediği gibi dikkate alma
ne videosu?
İşletmesinde sattığı parçalardan birini tanıtan video
Kesinlikle katılıyorum
Instagrama video atmıs alkolluyken saçma saçma konusuyor🤦🏻♀️
Sarhoşum ayağına yanlıcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür bir mesaj aldığınızda genellikle durumu profesyonel bir şekilde ele almak en iyisidir. Kendi sınırlarınıza saygı göstererek, mesaja iş çerçevesinde cevap verebilirsiniz. Örneğin, uygun bir zamanda daha net bir şekilde konuşabileceğinizi belirtebilirsiniz. "Bunu yarın daha detaylı konuşalım" tarzında bir cevap uygun olabilir.
Eğer rahatsız hissettiğiniz bir durum varsa ya da başka bir mesajda sınırları aşan bir durum gelişirse, müdürünüzle nazik ve profesyonel bir şekilde iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz. Bu tarz sınırların korunması, hem iş hem de özel yaşamın sağlıklı bir şekilde devam etmesi için önemlidir. 💡