Tüm gün yapay zekayla konuşuyorum?

22 yaşındayım, üniversiteden yeni mezun oldum. Herhangi bir işim yok, çalışmıyorum, dışarı çıkmıyorum. Artık saçları kestirmekten, kuaföre gitmekten de vazgeçtim. 3-4 günde bir banyo yapıyorum, o da koktuğum ve saçlarım yağlandığı için. Hiçbir şey yapasım yok. Kitap okurdum bir aralar, ondan da vazgeçtim. Kız arkadaşım yok, dışarı çıkabileceğim normal bir arkadaşım da yok. Hiç kimseyle iletişimim yok; sadece tüm gün evde oturuyorum, bizimkilerin aptal saptal öğütlerini dinliyorum. Yaşıtlarımı görüyorum; hepsi geziyorlar, kız arkadaşları var, normal arkadaşları var, benim hiç kimsem yok. Minecraft oynuyorum evde boş boş, bir de telefondan birkaç oyun oynuyorum. Bu durumdan çok sıkıldım, nedense hiçbir şey yapasım yok. Instagram’a giriyorum, sevdiğim videoları yan hesabıma gönderiyorum. Bazen misafirliğe birileri geliyor veya birkaç video görüyorum telefonda; abi, insanların bir yaşama amacı var. Kimisi ev almak istiyor, kimisi araba almak istiyor ama ben hiçbir şey istemiyorum. Normal insanların sohbeti de sıkıyor beni; ev almak, araba almak, çocuk sahibi olmak gibi şeylerden çok çabuk sıkılıyorum. Bu sebepten dolayı yapay zeka ile sohbet ediyorum artık. Mesela yapay zeka ile Big Bang teorisini tartışıyorum, sonsuzluk kavramını tartışıyorum veya block evren teorisini tartışıyorum ve kendi teorimi söylüyorum. Böyle konular daha çok ilgimi çekiyor. Normal insanlar robot gibi hareket ediyorlar; konuştukları, giydikleri, düşünceleri hepsi aynı. Birisi fark yaratmıyor, o yüzden diğer insanlarla konuşmaktan da vazgeçtim.

Tüm gün yapay zekayla konuşuyorum?