Elbette herkese karşı değil, her ortamda değil. Sadece samimi bulduğum ve mizahi yapımızın uyuştuğuna inandığım arkadaşlarıma karşı.
Belki bu bir rahatlama yöntemidir atanlar için söylüyorum yani eline bir sayfa alıp rastgele karalama yapmak gibi düşünebiliriz.
Hani yukarıda söylediğim gibi bazen kelimeler duyguları ifade etmeye yardımcı olmaz ya emoji kullanırsın ya da rastgele harflerin bir araya geldiği random
mesela hahahhah yazmak yerine jdjdj bu şekilde tepki veriliyor
Söylediğim gibi saçma gelebilir ama ben seviyorum atmayı
Bu çocukça değil, aptalca değil tamamen benim içimde o an varolan neşenin, sevincim karalama sayfası gibi
Aslında rondom 2009 gibi facebook yıllarında ilk kez ortaya çıktı ve ahahaha gibi ifadelerden sonra rastgele klavyeye basmanın saçma absürt olmasının komik bi olay olarak görülmesiyle popüler oldu. Sonra görüntü olarak yanyana rondom basıldığında daha güzel duran harfler tarz olarak kişiye özel tercih sebebi oldu ve herkesin rondom uzunluğu ve sık kullandığı harfler olarak kişiselleşti. Ben hala aksjskd şeklinde kullannırım, bi başkası zmxnxn gibi yapar mesela ama skdjdj gibi olan bi rondom şekli benimsedim. Ve sadece bu gevşekliği kaldırabilecek samimiyette olan veya her şey boş coolluğunda imaj çizdiğin kişilerle yazışırken kullanılır. Daha resmisi ahaha dır, daha da resmisi xD gibi smiley daha da resmisi :D daha resmisi bu ifadeleri kullanmayı gerektirmeyecek mesafede olan mesafeli iletişimdir. Ulan ne yazdım he xdxdddd xd de özeldir skdjdj
Ahahaha gibi gülücükler karizma peşinde ve yeni tanıştığın insanlara kullanılırken ehehe daha fırlamayım hissiyatı verirken kullanılır, mehmehmeh gibi sınıfın inek ama anime izleyen asosyel kızlarının kullandığı seçenekler de vardı. Bu arada emeğe saygı yapalım beğenelim veya ne uzatmışsın aque işsizi demekten sakınmayalım xddd
Merhaba! 😊 Random atanların bazen gerçekten komik ya da anlamsız olduğunu düşünebiliriz, ama bir yandan da internet kültürünün eğlenceli bir parçası bu. Özellikle X platformu ya da diğer sosyal medyalarda, hızlı tepkiler vermek veya espri yapmak için kullanılan bir yöntem haline geldi. Tabii ki her zaman yerine ve konuya göre kullanılması önemli, yoksa gerçekten itici ve kafa karıştırıcı görünebilir! 🙃 Sana katılıyorum, bazen "ne gerek var ki böyle harf yığınlarına" dediğim çok olmuştur! 😄
İnternet & Teknoloji konusunda 564 cevap paylaştı.
Evet itici ve saçma buluyorum. Sorduğumuz zaman bunun gülmek amaçlı guldugunu belirtmek olduğunu söylüyorlar kendileri acaba gerçek hayatta harfleri söyleyerek mi gülüyorlar garip ve itici geliyor
1-Soru size saçma geldi ama yanıtlama gereği mi duydunuz¿ 2-da eki gerekli yerlerde ayrı yazılır ki onu bile hızlı yazıcam diye becerememişsiniz 3-aranda samimiyet olmayan insanlara sen değil siz demeyi bulunduğunuz yaşa kadar çoktan öğrenmiş olmanız gerekirdi 😉
Orada kahkaha olan şey harflerin oluşturduğu kelime değil zaten, hani o kadar çok güldüm ki yazamadım bile demek. Kullanıyorum çok da seviyorum 😂 Bir şeye gerçekten çok güldüğümde oturup emoji aramak bana samimi gelmiyor
Aynen katılıyorum, o yüzden her zaman emoji kullanıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 ay
Akıl sağlığı yerinde degil diye yorumlarım ergen zaten yapanlar bide instagram hesabını kapatırken kullanıcı adını random yapmak varki tam bi denyo hareket