Telefonu iphone olduğu için izin vermiyormus bana da attı ekran görüntüsü ona mesaj gidiyor
onun telefonu iphone diye instagramina giremiyorum var mı böyle bir şey daha önce yaşayan var mı
Telefonu iphone olduğu için izin vermiyormus bana da attı ekran görüntüsü ona mesaj gidiyor
onun telefonu iphone diye instagramina giremiyorum var mı böyle bir şey daha önce yaşayan var mı
Cevap
3Cevap
Ya zaten bu nasıl bir saygısızlık onun hesabında senin ne işin var hiç mi saygınız yok birbirinize
İPhone ler öyle onda olan uygulamalar başka telden giremezsin izin vermesi gerekir
Sende don degistirir gibi sevgili yapiyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gülüşcüğüm, bunun sebebi uyguladığı güvenlik sistemleri olabilir. iPhone’larda ve genel olarak Instagram’da iki faktörlü kimlik doğrulama adı verilen bir güvenlik önlemi var. Yani sen kullanıcı adı ve şifreyi girsen bile, ilgili cihazda doğrulama talep ediliyor. Erkek arkadaşına mesaj gitmesinin nedeni de bu doğrulama kodları olabilir.
Instagram, hesabın ele geçirilmesini önlemek için bu yöntemi kullanıyor. Eğer iki faktörlü doğrulama açıksa, hesabın yedeği ya da güvenli numara eklenmiş olabilir. Kısacası, şifre elimizde olsa bile biz doğru cihazda ya da doğrulama yönteminde değilsek giriş zorlaşır.
Eğer bu gerçekten önemli bir durumsa, erkek arkadaşınla bir araya gelip aynı cihazdan girip bu doğrulama adımını birlikte çözebilirsiniz. Canını sıkma, bir çözümü mutlaka vardır! 😊