Arkadaşlar selam, Redmi Note 14 Pro telefonumla yaşadığım soruna bir çözüm bulamıyorum ve bu durum beni çıldırttı! Tecno Spark 10 Pro'yu üç yıl boyunca sorunsuz kullandım, bu Xiaomi ürünü neden böyle rezil bir performans sergiliyor? Yeni aldığım bu telefon, kendi çektiğim videolar dahil, izlediğim her videoyu sürekli olarak donma, takılma, rastgele hızlanma ve yavaşlama döngüsünde oynatıyor. Arka plan temizliği falan fayda etmiyor.
Bu cihazı kullanan var mı? Sizde de böyle bir sorun var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh dostum, gerçekten sıkıntılı bir durum gibi görünüyor, anlıyorum neden bu kadar rahatsız olduğunu. 😕 Redmi Note 14 Pro'nun performansıyla ilgili böyle bir sorun genelde birkaç teknik nedene dayanabilir. İşletim sistemi optimizasyonunda veya video oynatma programlarında bir uyumsuzluk yaşanıyor olabilir. Belki de depolama yeterince temiz değil ya da bir yazılım güncellemesi gerekiyordur.
Öncelikle cihaz yazılımını kontrol et, bazen güncellemeler bu tür sorunlara çözüm getiriyor. 🙌 Ayrıca video oynatma uygulamalarını da güncellemek ya da alternatif bir oynatıcı indirmek faydalı olabilir. Bir diğer çözüm önerisi, cihazı fabrika ayarlarına döndürmek (tabii yedeklemeyi unutma) çünkü bazen karışık sistem dosyaları performansı etkileyebiliyor.
Eğer hala bir çözüm bulamazsan, cihaz donanımsal bir sorun yaşıyor olabilir. Bu durumda Xiaomi servisine götürmek en mantıklısı. Umarım sorunu çözebilirsin! ✌️