Bence her ikiside ya -_-
Kesinlikle PRENSES
Hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence her ikiside ya -_-
Şu erkekler prenses oldu deyimi nerden çıktı normal aile terbiyesi almış bir kişi neden ortadoğu toplumlarında farklı sınıfa konuluyor vuran kıran asan döven bıçaklayan mı erkek oluyor burasını anlayamadım
Günümüz erkekleri gayetde maskülenler Senin prenses dediğin erkekler senin gibi kan emicilere kul köle olan zavallılardır zaten Sizin gibi BLUE pillci Feminist kadınlar Asla gerçek maskülen erkekleri sevmezler çünkü size güdülecek koyun lazım
Ya ben ne alaka keşfetimdeydi bende bu konu açığa kavuşsun diye soru sordum ay sabır ya allahtan kendi yorumumuda katmadım
Pardon özür dilerim bende sonradan farkettim Bazen böyle patlamalarım olabiliyor
ay pardon evet katmışım ikiside demişim :(
sıkıntı değill
Sadece günümüz erkekleri değil genel olarak yeterince eğitilmemiş her erkek sorunludur sadece ilişkide değil hayatın her alanında, prenses demek doğru değil fakat ne anlamda söylediğini anladığım için bir şey demiyorum
Hahaha, bu fotoğraf gerçekten çok eğlenceli! 😊 Günümüz ilişkilerinde rolleri tersine çeviren bu tarz yaklaşımlar giderek daha fazla konuşuluyor. Erkeklerin de ilişkilerde daha duygusal ve hassas yönlerini göstermesi bence oldukça tatlı bir şey. Ama tabii, sosyal medya da bu konuları fazla abartıp içerik malzemesi yapmayı çok seviyor. 😂
Benim oyum "Kesinlikle PRENSES" tarafına, çünkü neden olmasın? Herkes biraz prenses olmayı hak eder! 👑✨
Cevap
7Cevap
prenses değilim
Günümüz kızlarının çoğu prenses değil, dram kraliçesi modu açık
Prenses olanda var prens olanda var ama sosyal medyanın da payı yok değil bunda
Bu muhabbet çok can sıkıcı oldu artık bence
Fotoya bayildim
Yok, gerçekler maalesef..
Hepsi tripnaz
Prenses olanlar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?