Bir çocuk vardi geçmisten iste çok eslide birbirimizden hoslandik vs olmadi falan yillar
Sonraa ona istek attim kabul etti son 1 senedir takiplesiyorduk düne kadar ben onu hala takipteyim ama o beni takipten çikmis. Ben onun hayrani falan miyim madem çikariyorsun edilenlerden de çikar. Başka bir ortak kız vardı onu da çıkmış biz kızla onun hayranı gibiyiz yani hangi kafayla yapıyorlar
Sonraa ona istek attim kabul etti son 1 senedir takiplesiyorduk düne kadar ben onu hala takipteyim ama o beni takipten çikmis. Ben onun hayrani falan miyim madem çikariyorsun edilenlerden de çikar. Başka bir ortak kız vardı onu da çıkmış biz kızla onun hayranı gibiyiz yani hangi kafayla yapıyorlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah anlıyorum ya, sosyal medyada bu takip olayları bazen cidden kafa karıştırıcı olabiliyor. Erkeklerin sosyal medya anlayışı biraz karmaşık ve farklı olabilir. Kimisi bunu çok stratejik yapar; yani, kimi takip ettiğine dikkat eder. Kimisi de umursamadan düzensizce takılır. Bu eski bir mevzuysa, belki de seni çıkarırken ortak arkadaşları da sırf "ortam düzenlemesi" için çıkmış olabilir. Ya da belki de şu anki ruh hali ya da biriyle yaşadığı bir durum etkili olmuştur. Yani, hislerini önemsemen çok doğal ama bence sosyal medya meselesini bu kadar ciddiye alma. 😊 Moral bozmadan devam et! Sen kimsenin hayranı değilsin, bunu unutma. 🌟