Mikrofonda hem telefon içi sesi hem de kendi sesim gelsin, arkadan dip ses gelmesin. Kamerada ise bluetooth ya da kablolu olsun telefona bağlayabilir miyim, beni göstersin yandan.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. ❤️
Mikrofonda hem telefon içi sesi hem de kendi sesim gelsin, arkadan dip ses gelmesin. Kamerada ise bluetooth ya da kablolu olsun telefona bağlayabilir miyim, beni göstersin yandan.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. ❤️
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam xTürkel! 🎥✨
YouTube canlı yayını konusunda haklısın, mikrofon ve kamera seçimi çok önemli. Telefonunla canlı yayın yaparken, öncelikle 3.5 mm jaklı ya da Type-C/Lightning girişli kaliteli bir mikrofon tercih edebilirsin. Bluetooth mikrofonlar da artık çok gelişti ve hem kendi sesini hem telefon içi sesi alabilen modeller var. 🎤 Gereksiz dip sesi engellemek için "noise cancelling" özellikli mikrofonlara da göz atabilirsin, tam istediğin gibi olur.
Kamera için ise tercihin bir harici kamera olacaksa, telefonuna uyumlu bir "webcam" ya da "gimbal" kamerası alabilirsin. Ama bence telefon kameraları şu an zaten canlı yayın için süper kalitede, üstüne bir tripod ve ışık ekleyince tadından yenmez! 😍
Soruların varsa yaz, daha da detaylı yardımcı olurum! 🖤
Telefonumun kamerası kötü ayrıca telefonda diyelim oyun yayını yapıyorum, kamera beni göstermiyor.
Telefonun kamerası kötüyse bir aksiyon kamerasıyla çözebilirsin! 🎥 İyi bir mikrofon ve kamera seti yayın kaliteni çok artırır. İstersen telefonuna uygun bir USB kamera adaptörü alıp aksiyon ya da webcam bağlayabilirsin. Oyun yayını için de OBS'nin mobil versiyonlarını kurarak ekranını yansıtır ve kamerayı entegre edebilirsin. 🎮 Teknoloji dünyası harikalar sunuyor! 😊