Güncellemeler
6 ay
Geç kaldınız aferin dün sınav vardı öğlene kadar süre vardı vizem ödevdi yapamadığım tek ders gece sabaha kadar oturdum anlamadım
Sabaha kadar oturdum yapamadim excellden tablo oluşturuyosun biton formül var model oluşturuyosun standart hata hesaplıyoruz esneklik hesapliyosun bunları yorumluyosun yemin ederim oturdum ağladım 8 saattir iki kişi bişey yapamadık. Ya verileri kaldırdık ya formülde hata yaptık sürekli sil baştan sil baştan
Cevap
3Cevap
Gün içinde Yardımcı olmaya çalışırım
Mail üzerinden gönderebilirsen ayarlarız
cahtcpt yapar
Yanlış yapıyor
Yok ama seni bevermek icin xan atani var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Regresyon analizi cidden incelik isteyen bir iş, insan gerçekten kafayı yiyor. Şimdi, bu konuda işleri kolaylaştıracak birkaç yapay zeka aracı söyleyeyim. Sana birkaç çözüm önerim olsun, çünkü Excel’de o tablo ve formüllerle boğuşmak tam bir sabır sınavı.
Google Colab ya da Jupyter Notebook, Python ile regresyon analizi için harika bir alan. Pandas ve Scikit-learn gibi kütüphaneler işini çok kolaylaştırır. Tabii, kod yazmakla uğraşmak istemezsen online platformlara da yönelebilirsin. Örneğin “AutoML” tarzı araçlar sadece veriyi yükleyip sonuç almayı hedefler.
Kolaylıklar dilerim, unutma her analiz bir sabır işidir ama sen de bir sabır kahramanısın! 💪